Nyheder

Aarhus BSS har i alt fået tildelt 147 nye studiepladser, hvor størstedelen af pladserne bliver oprettet på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi. Foto: Au Foto

23.06.2020 | Uddannelsesnyhed

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi får tildelt 82 nye studiepladser

Aarhus Universitet har udvidet studieoptaget ved fagområder, hvor arbejdsgiverne efterspørger stadig flere dimittender. Det betyder, at Institut for Forretningsudvikling og Teknologi får nye studiepladser.

Det er afgørende at få de små og mellemstore virksomheder til at se mulighederne i bæredygtige energiformer, hvis Danmarks mål om at reducere drivhusgasudledningerne med 70 pct. i 2030 skal indfries. Foto: Intereg

18.06.2020 | Forskningsnyhed

Forskningsprojekt skal motivere virksomheder til at vælge grønne energiløsninger

CGC Forskningscenter ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med en grønnere forretning i nyt nordisk forskningsprojekt. Målet er at øge anvendelsen af vedvarende energi i startups og hos SMV’er.

Digital transformation handler om digital ledelse. Derfor henvender den nye platform sig til ledelsen i små og mellemstore virksomheder. Illustration: Interdisciplinært Center for Digital Forretningsudvikling.

27.05.2020 | Forskningsnyhed

Virksomheder får en hjælpende hånd til den digitale omstilling

Aarhus Universitet i Herning vil gøre det lettere for produktionsvirksomheder at omstille sig digitalt. Nu lanceres en digital platform, der skal vejlede virksomhederne til fremtidens digitale produktion.

De kandidatstuderende Janus Rathke, Bjarke Petersen, Alin Blindu og Esben Kjær Schmidt ser på forretningsmulighederne i automatiseret græsklipning i solcelleparker i samarbejde med virksomheden Conpleks. Foto: Eva M. Jaffke, Conpleks

04.05.2020 | Uddannelsesnyhed

Hjemmesiddende studerende skaber innovation sammen med midt-og vestjyske virksomheder

Aarhus Universitet i Herning gennemfører succesfuldt samarbejde mellem studerende og erhvervslivet i Midt- og Vestjylland. De studerende skulle havde været sendt ud i virksomhederne, men arbejder nu hjemmefra.

De fire studerende havde produceret en omfattende konceptbeskrivelse til et fysisk afslapningsområde målrettet studerende på Aarhus Universitet i Herning. Foto: Rasmus Eriksen, AU Foto

06.02.2020 | Priser

Studerende modtog priser for at bringe folk tættere

Priserne ved Connect to Campus Herning gik til studerende, der ønskede at bringe studerende eller virksomheder sammen.

Viden om samspillet mellem forskning og erhvervslivet er ifølge René Chester Goduscheit en vigtig kompetence, som han bringer med sig ind i formandskabet. Foto: Rasmus Eriksen, AU Foto

04.02.2020 | Navne

Aarhus-BSS-professor med i spidsen for dansk erhvervsforskning

Innovationsfonden har udpeget professor René Chester Goduscheit ved Aarhus Universitet, Aarhus BSS som næstformand for Innovationsfondens Erhvervsforsker-udvalg.

Dimittenderne blev udnævnt til "Danmarks fremtid" og "metafysiske brobyggere" ved årets vinterdimission. Foto: Rasmus Eriksen, AU Foto

31.01.2020 | BTECH

Dimittender blev udnævnt til ”Danmarks fremtid” ved instituttets vinterdimission

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi fejrede årets første dimittender med taler og prisoverrækkelser.

Professor René Chester Goduscheit mener, at blockchain-teknologi kan gøre den danske vindmølleindustri mere konkurrencedygtig. Foto: Rasmus Eriksen, AU Foto

21.01.2020 | Forskningsnyhed

Forskningsprojekt vil optimere vindmølleindustrien

Teknologisk vidensdeling skal sikre Danmarks førende position inden for vindenergi, og nyt forskningsprojekt på Aarhus BSS ved Aarhus Universitet skal levere teknologien og indsigten. Projektet støttes af Industriens Fond.

Viser resultater 1 til 8 ud af 215

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste