Nyheder

Mikael Jensen fra Dayworker kom til Macthday på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi for at rekruttere studende, der kunne skabe værdi i virksomheden. Foto: Rasmus Eriksen

16.09.2020 | Arrangement

Struer-virksomhed ville rekruttere studerende, der kunne bidrage til forretningen

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi gav studerende og det lokale erhvervsliv mulighed for at se hinanden an, da der blev afholdt Matchday i Herning.

Emil Haugaard valgte at søge ind på kandidatuddannelsen ITKO, da den giver kompetencer, som er i høj kurs hos erhvervslivet. Foto: Rasmus Eriksen

03.09.2020 | Uddannelsesnyhed

Studerende på ny kandidatuddannelse: ”Det giver tryghed, at uddannelsen er tilpasset erhvervslivet”

Den nystartede kandidatuddannelse ITKO med fokus på it, kommunikation og organisation er kommet succesfuldt fra start ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi.

Herning skulle brande sig på samme måde, som Roskilde Festival havde brandet Roskilde, mente Line Møllegaard Andersen fra Struer Gymnasium. Foto: Rasmus Eriksen

28.08.2020 | Uddannelsesnyhed

Gymnasieelever skabte innovation og blev klogere på fremtidens studievalg

Udfordringer med forbrugervenlig emballage og tiltrækning af studerende til Herning gav kreative løsningsforslag fra gymnasieelever fra Øst-, Midt- og Vestjylland.

Erhvervsklubben giver virksomhederne mulighed for at rekruttere studerende, mens de studerende kan få øjnene op for ellers ukendte karrieremuligheder, forklarer karrierekonsulent John Hansen ved Aarhus Universitet i Herning. Foto: Rasmus Eriksen

11.08.2020 | Talentudvikling

Erhvervsklub for studerende skal knytte bånd til midt- og vestjyske virksomheder

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ved Aarhus Universitet i Herning opretter en erhvervsklub for studerende. Initiativet, der får økonomisk opbakning af AUHE Midtvest's Støttefond, skal skabe et netværk med de studerende og det midt- og vestjyske erhvervsliv.

Aarhus BSS har i alt fået tildelt 147 nye studiepladser, hvor størstedelen af pladserne bliver oprettet på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi. Foto: Au Foto

23.06.2020 | Uddannelsesnyhed

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi får tildelt 82 nye studiepladser

Aarhus Universitet har udvidet studieoptaget ved fagområder, hvor arbejdsgiverne efterspørger stadig flere dimittender. Det betyder, at Institut for Forretningsudvikling og Teknologi får nye studiepladser.

Det er afgørende at få de små og mellemstore virksomheder til at se mulighederne i bæredygtige energiformer, hvis Danmarks mål om at reducere drivhusgasudledningerne med 70 pct. i 2030 skal indfries. Foto: Intereg

18.06.2020 | Forskningsnyhed

Forskningsprojekt skal motivere virksomheder til at vælge grønne energiløsninger

CGC Forskningscenter ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med en grønnere forretning i nyt nordisk forskningsprojekt. Målet er at øge anvendelsen af vedvarende energi i startups og hos SMV’er.

Digital transformation handler om digital ledelse. Derfor henvender den nye platform sig til ledelsen i små og mellemstore virksomheder. Illustration: Interdisciplinært Center for Digital Forretningsudvikling.

27.05.2020 | Forskningsnyhed

Virksomheder får en hjælpende hånd til den digitale omstilling

Aarhus Universitet i Herning vil gøre det lettere for produktionsvirksomheder at omstille sig digitalt. Nu lanceres en digital platform, der skal vejlede virksomhederne til fremtidens digitale produktion.

De kandidatstuderende Janus Rathke, Bjarke Petersen, Alin Blindu og Esben Kjær Schmidt ser på forretningsmulighederne i automatiseret græsklipning i solcelleparker i samarbejde med virksomheden Conpleks. Foto: Eva M. Jaffke, Conpleks

04.05.2020 | Uddannelsesnyhed

Hjemmesiddende studerende skaber innovation sammen med midt-og vestjyske virksomheder

Aarhus Universitet i Herning gennemfører succesfuldt samarbejde mellem studerende og erhvervslivet i Midt- og Vestjylland. De studerende skulle havde været sendt ud i virksomhederne, men arbejder nu hjemmefra.

Viser resultater 1 til 8 ud af 219

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste