Nyheder

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet åbner to nye diplomingeniøruddannelser i Herning med studiestart allerede i august 2019. (Foto: AU_Maria Randima)
Jacob Bechmann Pedersen kommer fra den lille by Uhre ved Brande. Nu læser han til elektronikingeniør i Herning, har studiejob i Siemens Gamesa og arbejder frivilligt med at lære børn og unge at kode. (Foto: AU_Lars Kruse)

09.10.2018 | Uddannelsesnyhed

Aarhus Universitet åbner nye ingeniøruddannelser i Herning

Som en del af en større satsning åbner Aarhus Universitet to nye ingeniøruddannelser i Herning med studiestart allerede til sommer 2019.

Photo: Camilla Brodam

05.09.2018 | Arrangement

600 gymnasieelever samlet i Herning

Den sidste onsdag og torsdag i august mødtes 600 elever fra midtjyske gymnasier til Innovation Days på Aarhus BSS i Herning for at snuse til de tekniske uddannelser og ved selvsyn at se og opleve, at naturvidenskabelige uddannelser kan være farverige og kreative i stedet for tørre og kedelige, som de måske har haft ry for at være.

Foto: Camilla Brodam

04.07.2018 | Navne

Ph.d. studerende fra Herning deltager i stort Europæisk program

Kun 25 ph.d.-studerende fra Europa er så heldige at kunne deltage i EIT Global Food Venture Programme, og en af disse er Dafni-Despoina Avgoustaki fra Institut for Forretningsudvikling og Teknologi på Aarhus BSS, Aarhus Universitet i Herning. Som den eneste repræsentant for et dansk universitet vil Dafni-Desponia Avgoustaki gennem de næste ni…

Foto: Camilla Brodam

02.07.2018 | Arrangement

Sommerdimission i strålende solskin på BTECH

Fredag d. 29. juni 2018 var der sommerdimission på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH) i Herning, hvor mere end 150 fuldtidsstuderende kunne fejre færdiggørelsen af deres uddannelser.

Foto: Camilla Brodam

26.06.2018 | Navne

Cand.polyt.-studerende nr. 400 færdiguddannet i Herning

Kort før kl. 14 fik Emil Kjærgaard Petersen sin endelige karakter og kunne kalde sig for cand.polyt. og titlen i sig selv var gevinst nok for den nyudklækkede dimittend, alligevel ventede der ham en overraskelse, da han forlod eksamenslokalet. Emil Kjærgaard Petersen var nemlig nummer 400 i rækken af cand.polyt.-uddannede i Herning, siden…

Gruppearbejde og fremlæggelse ved TBMI Challenge 2018. Foto: Camilla Brodam

04.05.2018 | Priser

Studerende konkurrerede om at hjælpe lokale virksomheder

100 universitetsstuderende og 20 lokale virksomheder mødtes til den årlige TBMI Challenge, som blev afholdt af og på Aarhus Universitet i Herning. En af virksomhederne var konfAir fra Herning, som fik gode indspark til, om det kunne betale sig at investere i ny teknologi.

Fra venstre: Hussam Mansour, Szabolcs Nagy og Søren Pind. Foto: Inge Lynggaard Hansen

01.05.2018 | Priser

Studerende fra Aarhus BSS i Herning vinder årets Innovationspris

Hussam Mansour og Szabolcs Nagy, der begge læser teknologibaseret forretningsudvikling på Aarhus Universitet i Herning vandt Innovationsprisen 2018 for deres projekt ’Smart Recycling’. Prisen på 50.000 kroner og et springboard-forløb blev overrakt af uddannelses- og forskningsminister Søren Pind i forbindelse med Forskningens Døgn.

Foto: Fotograf Camilla Brodam

26.02.2018 | Arrangement

Statsministeren jonglerede med plastikflasker og afprøvede affaldshåndtering under besøg hos BTECH

På den sidste dag i januar besøgte statsminister Lars Løkke Rasmussen sammen med erhvervsminister Brian Mikkelsen og undervisningsminister Merete Riisager Institut for Forretningsudvikling og Teknologi for at præsentere regeringens Digitale Vækststrategi, men besøget bød også på et indblik i de studerendes arbejde med blandt andet Internet of…

Viser resultater 49 til 56 ud af 225

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste