John Hansen

Career Consultant Administrationscenter Aarhus BSS - Administrationscenter Aarhus BSS - Karriere, BSS, Herning

TBMI Challenge

TBMI er et samarbejde om studenterprojekter mellem Institut for Forretningsudvikling og Teknologi og virksomheder i Midt- og Vestjylland.

Se virksomhedsdeltagere her.


Birk Centerpark 15, 7400 Herning


TBMI (Technological Business Model Innovation) er et af kerneforløbene for studerende på civilingeniøruddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling ved Institut for Forretningsudvikling og Teknolog, Aarhus Universitet.

Her lærer de studerende at opbygge eller forbedre virksomheders forretningsmodeller med udgangspunkt i teknologi.

Højdepunktet er en såkaldt TBMI Challenge, hvor de studerende bliver sendt ud i i virksomheder i hele Midt- og Vestjylland for at løse konkrete problemstillinger.

Forløbet afslutter med, at de studerende afleverer en rapport, der beskriver, hvordan virksomhederne kan drage nytte af nye forret- ningsmuligheder og teknologier.

TBMI Challenge bliver støttet af Færchfonden og AUHE MidtVest’s Støttefond.Læs mere

Kandidatuddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling i Herning handler om at indsamle, forstå og vurdere ny teknologisk viden samt skabe nye forretningsmuligheder og nye centrale teknologier for virksomheder.

Faget TBMI er en del af uddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling.

Bee tool kit er et sæt af værktøjer, der er udviklet til at hjælpe med udviklingen og forbedring af forretningsmodeller.

Støttes af: