TBMI Challenge


TBMI er et unikt samarbejde, hvor innovative midt-og vestjyske virksomheder samarbejder med en af landets førende uddannelsesinstituitioner.

Se tidligere virksomhedsdeltagere her.


Birk Centerpark 15, 7400 Herning
TBMI (Technological Business Model Innovation) er et af kernefagene på uddannelsen Teknologibaseret Forretningsudvikling på Institut for Forretningsudvikling og Teknolog ved Aarhus Universitet.

Faget skal lære de studerende at opbygge eller forbedre virksomheders forretningsmodeller med udgangspunkt i teknologi. Et central del af faget er TBMI Challenge, der er en praktisk funderet opgave, som de studerende får stillet af en virksomhed, der ønsker at få udfordret sine nuværende forretningsmodeller eller har idéer til nye.

De studerende vil igennem en intensiv periode arbejde på konkrete løsninger til virksomheden.John Hansen

Career Consultant Administrationscenter Aarhus BSS - Administrationscenter Aarhus BSS - Karriere, BSS, Herning

Læs mere

Kandidatuddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling i Herning handler om at indsamle, forstå og vurdere ny teknologisk viden samt skabe nye forretningsmuligheder og nye centrale teknologier for virksomheder.

Faget TBMI er en del af uddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling.

Bee tool kit er et sæt af værktøjer, der er udviklet til at hjælpe med udviklingen og forbedring af forretningsmodeller.

Støttes af: