Nyheder

26.05.2014 | Offentligheden/ Pressen

Afskeds- og tiltrædelsesreception for AU Hernings afgående og nye institutleder

AU Herning sagde fredag den 23. maj farvel til afgående institutleder gennem tre år Michael Evan Goodsite. Samtidig blev den nye institutleder Jacob Kjær Eskildsen budt velkommen. Se billeder fra receptionen her.

20.05.2014 | Offentligheden/ Pressen

Ny AU-rekord ved Shell Eco-Marathon

Det blev til en markant forbedering af sidste års resultat og en samlet femteplads, da Team AU i weekenden gennemførte Shell Eco-Marathon i Rotterdam med deltagere fra EDE-uddannelsen på AU Herning.

15.05.2014 | Offentligheden/ Pressen

EDE-studerende deltager i Shell Eco-marathon race i Rotterdam

EDE-studerende fra AU Herning er sammen med ASE-studerende fra AU i Rotterdam, hvor de deltager i det årlige Shell Eco-marathon race som holdet ”Zenith 33”.

13.05.2014 | Offentligheden/ Pressen

AU Herning fokuserer indsatsen på erhvervsøkonomi- og ingeniørområderne

Uddannelsen International Communication and Multimedia vil ikke længere blive udbudt af AU Herning. I stedet vil Aarhus Universitet fokusere mere målrettet på AU Hernings forsknings- og undervisningsmiljøer indenfor erhvervsøkonomi- og ingeniørområdet.

01.05.2014 | Offentligheden/ Pressen

Herningenser ny institutleder på AU Herning

Den nye institutleder på AU Herning er netop blevet udpeget, og valget er faldet på Jacob Kjær Eskildsen. Han er født og opvokset i Herning og er selv uddannet på AU Herning (tidligere Midtjysk Handelshøjskolecenter). Det bliver dermed en stedvant institutleder, der til juni sætter sig i spidsen for instituttet efter Michael Evan Goodsite.