Nyheder

Benjamin Sovacool

25.09.2013 | Offentligheden/ Pressen

Professor fra AU Herning bliver chefredaktør for nyt tidsskrift

Professor Benjamin Sovacool fra AU Herning bliver chefredaktør for et nyt tidsskrift med titlen "Energy Research & Social Science".

AU Herning

25.09.2013 | Kommende studerende

Kom i studiepraktik på AU Herning

Vanen tro indbyder AU Herning alle interesserede til at komme i studiepraktik på AU Herning i uge 43, hvor det er muligt at prøve at følge en af uddannelserne i tre dage.

24.09.2013 | Offentligheden/ Pressen

"Time-tog" kan forbedre Hernings uddannelser

Institutleder på AU Herning Michael Evan Goodsite fremhævede på debatmøde om fremtidens tog, at bedre togforbindelser kan forbedre uddannelserne i Herning.

Fra venstre ses prodekan for uddannelse på BSS Peder Østergaard, MF Esben Lunde Larsen (V), institutleder på AU Herning Michael Evan Goodsite og MF Andreas Steenberg (B).

18.09.2013 | Offentligheden/ Pressen, Uddannelsespolitik

Folketingspolitikere på besøg på AU Herning

AU Herning har netop haft besøg af de to folketingspolitikere Esben Lunde Larsen (V) og Andreas Steenberg (B). Mødet handlede om at drøfte udfordringer og udviklingsmuligheder for AU Herning og Midt- og Vestjylland.

12.09.2013 | Private og offentlige virksomheder, Offentligheden/ Pressen

Mentorordning er populær i Herning

Tidligere studerende på AU Herning Morten Bertelsen Hertz er netop blevet ansat i reklamebureauet Konceptas efter to års mentorforløb i forbindelse med uddannelsen på AU Herning.

09.09.2013 | Studerende, Offentligheden/ Pressen

EDE-studerende fra AU Herning deltog i HI-messen med Eco-marathon-bil

Zenith33 blev fremvist til HI-messen af de studerende bag bilen og femtepladsen i dette års Shell Eco-Marathon.

06.09.2013 | Private og offentlige virksomheder

Klima- og energiekspert Benjamin Sovacool på HI-13

Professor Benjamin Sovacool fra AU Herning holdt foredrag på HI-messen med budskabet: Fokusér på innovation til lokale behov og undgå centraliserede prestigeprojekter.

05.09.2013 | Offentligheden/ Pressen

Et nyt studieår er begyndt på AU Herning

Det nye studieår er netop skudt i gang på AU Herning, som melder en ligelig blanding af fremgang og tilbagegang på de fem bachelor- og to kandidatuddannelser. Dog er der overordnet set en tilbagegang i det samlede antal nye studerende, og det betyder, at der er startet 16 færre fuldtidsstuderende end i 2012. I slutningen af juli pegede tallene…

Viser resultater 1 til 8 ud af 10

1 2 Næste