Nyheder

28.05.2013 | Offentligheden/ Pressen

Aarhus Universitet brillerede over al forventning med en flot 5.plads

Det er første gang, at studerende fra Aarhus Universitet deltager i konkurrencen Shell Eco-marathon om at køre længst på blot én liter benzin. Nu er de netop vendt hjem fra Rotterdam.

27.05.2013 | Offentligheden/ Pressen

AU Herning i tæt samarbejde med jysk erhvervsliv

AU Herning har indgået resultatkontrakter med flere midt- og vestjyske kommuner om, hvordan universitetet kan bidrage til kommunernes erhvervsliv gennem samarbejde med lokale virksomheder.

22.05.2013 | Offentligheden/ Pressen

AU Herning: 80 procent af de studerende får private job

8 ud af 10 universitetsstuderende ved AU Herning får job i det private erhvervsliv, når uddannelsen er færdig. Læs artiklen fra DR.

15.05.2013 | Offentligheden/ Pressen, Medarbejdere, Videnudveksling

Veloverstået AU Herning-arrangement om Fremtidens Hospital

Cirka 65 interesserede var onsdag den 15. maj mødt op på AU Herning for at høre de teoretiske og praktiske oplæg om Fremtidens Hospital. Arrangementet var en del af Herning100. Se billeder fra dagen her.

Benjamin K. Sovacool arbejder til dagligt som forsker, konsulent og underviser på bl.a. Vermont Law School i USA. Nu er han også tilknyttet AU Herning.

08.05.2013 | Medarbejdere, Offentligheden/ Pressen

International ekspert inden for klimapolitik ansat på AU Herning

1. august 2013 tiltræder en af verdens førende klima- og energieksperter, professor Benjamin K. Sovacool, som centerleder på Centre for Energy Technologies (CET) på AU Herning.

07.05.2013 | Studerende, Offentligheden/ Pressen

Studerendes bud på fremtidens elbil

Ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet kombinerer lige nu faglighed og kreativitet for at konstruere en ekstremt energieffektiv øko-bil. De studerende er inviteret til at deltage i den internationale konkurrence, Shell Eco-Marathon i Rotterdam, hvor målet er at køre længst på det, der svarer til blot én liter benzin.