Nyheder

28.06.2013 | Priser

Sådan fordelte priserne sig til dimissionen 2013

Den 27. og 28. juni var der dimission på AU Herning for både deltids- og fuldtidsuddannelserne. Se billeder fra dagen og se, hvem der vandt de forskellige priser.

I stedet for på forhånd at betragte grønlænderne som ofre skal et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet nu afdække hvilke sektorer, forretningstyper og logistikkæder, der kan drage fordele af råstofudvindingen. Foto: Colourbox

20.06.2013 | Forskningsnyhed, Aarhus BSS

Hvem vinder på Grønlands råstofeventyr?

Bliver de grønlandske virksomheder og lokalsamfund ofre eller kan de drage langsigtede fordele af den kommende råstofudvinding i Grønland? En forsker fra Aarhus Universitet skal identificere de potentielle gevinster for Grønland med afsæt i andre udvindingsprojekter i den arktiske region.

19.06.2013 | Offentligheden/ Pressen

7 ud af 10 internationale studerende fra AU Herning bliver i Danmark

En af dem er Bogdan Raykov fra civilingeniøruddannelsen på AU Herning.

18.06.2013 | Navne

Hvordan kan 6,5 mia. mennesker bo i byerne i fremtiden?

Nyt internationalt samarbejde skal nytænke udviklingen af byerne i fremtiden, så den tager udgangspunkt i mennesket og gør hverdagen nemmere ved at koble byudvikling med trådløs teknologi på en helt ny måde.

16.06.2013 | Offentligheden/ Pressen

Michael Goodsite deltager i åbningen af tre nye, danske innovationscentre

Den 17. juni deltager institutleder og professor Michael Goodsite i åbningen af de tre nye, danske innovationscentre i henholdsvis Brasilien, Indien, Sydkorea.

14.06.2013 | Forskningsnyhed

Forandringer skal sælges

Man skal indse, at man sælger en forandring, og at man derfor har et salgsarbejde som leder. Det glemmer mange og fortæller i stedet blot, hvordan det er, forklarer lektor Jens Holmgren til aoh.dk.

Jan Laursen, viceinstitutleder på AU Herning, mener, at universitetet med Business Factory skiller sig ud fra andre uddannelsesinstitutioner. Foto: Henrik Ole Jensen

14.06.2013 | Studerende, Kommende studerende

Innovationen er i fokus

På AU Herning er produktudvikling i højsædet, når de studerende forbereder sig til det erhvervsliv, de kommer ud til efter endt uddannelse. Læs artiklen fra Herning Folkeblad.