Lisa Løkke Rasmussen valgte at studere på BTECH

De fleste genkender navnet Løkke Rasmussen, men måske ikke fornavnet Lisa. Lisa studerer på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi på Aarhus BSS. Hun vil gerne fortælle om sit studievalg, ikke fordi hun er datter af vores statsminister, men fordi hun er glad for at studere i Herning.

Lisa Løkke Rasmussen. Foto: Tine Bagger

Og det er hun: Lisa læser Economics and Business Administration (erhvervsøkonomi) og har kun godt at sige herom.

På Erhvervsøkonomi i Herning lærer hun om styring og drift af virksomheder. Uddannelsen kommer omkring alt lige fra logistik, regnskab, finansiering og økonomistyring til organisationsledelse, produktudvikling, salg, projektledelse og innovation. Og det passer Lisa godt, eftersom hun er meget glad for både tal og for ledelse. Hun er i det hele taget meget glad for studiet – kan lide undervisningen og fx det med, at man knyttes til en ældre studerende efter undervisningstimerne, de såkaldte tutorial-timer, hvor man kan få hjælp til opgaver – en slags studiecafeer. Hun er også kommet med i studienævnet på stedet og har fået lov til at få indflydelse her – og det kan hun godt lide. Men hun er også glad for fagene, stedet og byen.

Opvækst
Lisa er vokset op i Græsted, som er en lille by i Nordsjælland, og derfor passer det hende også godt at studere i Herning, som ikke er alt for stor en by. Derudover har hun en faster, der bor i byen, som hun er kommet meget hos gennem hele sin opvækst, så derfor var valget om at flytte til Herning meget nemt.

I første omgang overvejede hun både lærerstudiet og at læse økonomi på CBS, men valget faldt altså på Economics and Business Administration (erhvervsøkonomi) i Herning. Hvad det skal føre til på længere sigt, ved hun ikke endnu, men hun vil gerne tage en kandidatuddannelse i udlandet – gerne i England - inden hun er færdig i 2019.