Flaget var hejst til dimission på BTECH!

Fredag den 24. juni 2016 var der sommerdimission for de fuldtidsstuderende på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH).

Fredag den 24. juni 2016 var der sommerdimission for de fuldtidsstuderende på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH). Foto: Tine Bagger

Hvor man end kiggede hen, var der glade, smilende ansigter. Og selvom himlen var grå fra morgenstunden, kiggede solen frem, lige da dimissionen begyndte. Fredag den 24. juni var en dag, som de fremmødte havde set frem til gennem lang tid.  Dagen, hvor de officielt afsluttede deres uddannelse. 

Institutleder Anders Frederiksen bød velkommen efterfulgt af Simon Krogsgaard fra Danske Bank, der holdt dimissionstalen.

Rasmus Lund-Jensen, cand.polyt. var repræsentant for dimittenderne og sagde i sin tale til sine medstuderende, at det er vigtigt at være bevidst om, at vi alle har noget at lære hver dag. Han opfordrede alle til at gå ud i verden og undres - og bruge den undren til at stille spørgsmål til praksis og på den måde bidrage til arbejdslivet i dag med et nyt klart perspektiv. Efter mange år på arbejdsmarkedet kan det nemlig være svært at se de områder, som måske kan gøres anderledes. Så vær ikke bange for at stille spørgsmål. Det kan både du som nyuddannet og dine kollegaer lære noget af.

Dagen var præget af en befriende afslappet og glad stemning, og der blev piftet og klappet og grinet.

MidtVest Pigekor stod for den musikalske del af programmet, som sluttede med diplomoverrækkelse og reception for de færdiguddannede og deres familie, venner, undervisere og virksomhedsledere, der var mødt op for at fejre dem.

Dimittendpriserne gik til:

Bedste opgave på ICM: Christina Fyhn Nielsen & Kamilla Østergaard Borg

Prisoverrækker: Eva Sørum, på vegne af Hans Foxbys Fond

Bedste opgave på HA/HAib: Anne Korsbæk Holm/Mette Jakobsen

Prisoverrækker: Inger Mørch Hauge, på vegne af Hans Foxbys Fond

Sommerens kandidatpris: Anna Friis Christensen

Prisoverrækker: Inger Mørch Hauge, på vegne af HHI-Fonden

Herning Håndværker og Industriforening

IDA – Ingeniørprisen (inkl. TD): Sara Rose Newell

Prisoverrækker: Mette Knak Larsen, IDA

Årets sommerdimittend: Mikkel Gundestrup Belling

Prisoverrækker: Simon Krogsgaard, Danske Bank

Udover de 195 studerende, der dimitterede fredag den 24.6, var der 23 dimittender på forretningsingeniørspecialiseringen samt 102 dimittender på HD og Diplom i ledelse – som alle dimitterede torsdag.