Manufacturing Festival

Årets festival vil finde sted digitalt og er delt i to spor med temaerne "Fremtidens produktionsteknologi" og "Implementering af digitale forretningsmodeller".

28.04.2020 | Rasmus Eriksen

Dato ons 27 maj
Tid 13:00 16:00
Sted Online
Tilmelding er lukket

Vil du vide mere om digitale forretningsmodeller og fremtidens produktionsteknologi?

Den 27. maj afholder Business Region MidtVest den årlige Manufacturing Festival i samarbejde med Aarhus Universitet i Herning.

I løbet af festivalen vil deltagerne blive præsenteret for oplæg fra ledende figurer i dansk erhvervsliv og for konkrete cases fra virksomheder, der har haft succes med digitalisering.

Desuden vil kandidatstuderende ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ved Aarhus Universitet fremvise innovative projekter, som de har udført for nogle af de lokale virksomheder i Midt-og Vestjylland i form af den årlige TBMI Challenge ved instituttet.

I år vil festivalen blive afholdt online. Tilmeld dig via link.