Simran Kholi

Titel

Kommunikationskonsulent

Primær tilknytning

Simran Kholi

Kontaktinfo

Telefonnummer
Mailadresse

Profil

Jeg har en kandidatgrad i International Economic Consulting fra Aarhus Universitet, som jeg afsluttede i 2022. Mit speciale handlede om, hvilke effekter bistandshjælp har på de modtagende landes socioøkonomiske faktorer.Efter kandidaten søgte jeg stillingen som Blue Book trainee hos Europa-Kommissionen, hvor jeg blev ansat i Europa-Kommissionens Repræsentationen i København. Her arbejdede jeg med politisk rapportering, event- og programplanlægning om EU’s nye tiltag, kommissærbesøg og SoMe. 

Arbejdsområder

Mine arbejdsopgaver omfatter udvikling af content og vedligeholdelse af AU Hernings sociale medier (Instagram, Facebook og LinkedIn), samt uvikling af kommunikationsstrategier, via disse kanaler.

Udover SoMe ansvaret er jeg også involveret i rekrutteringsopgaver for AU Herning, hvor jeg tager ud og besøger gymnasier og højskoler med et team som består af nuværende studerende og holder oplæg omkring AU Herning og de udannelsesmuligheder vi tilbyder. 

Givet min kandidat i MSc. International Economic Consulting, arbejder jeg også med projekter i samarbejde med andre stakeholders. For eksempel, så er jeg med i projektlederteamet for Manufactory-projektet.

Andre ad hoc opgave fylder også min hverdag, hvilket inkludere tildeling af opgaver for mine studentermedhjælpere, spørgsmål fra kolleager og medie-eksponering af AU Hernings projekter og studerende.  

Kollegaer

Flere
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle