Studerende vinder iværksætterpris ved at låse folk inde

Det, der startede som et studieprojekt for Givskud Zoo, har nu udviklet sig til en prismodtagende virksomhed med afdelinger tre steder i landet.

Siden Locked – Escape Room for første gang lukkede dørene op for besøgene i februar 2018, er gæsterne strømmet til for at blive låst inde og løse bl.a. mordgåder. Det er fire Business Development Engineer-studerende fra Aarhus BSS i Herning, der står bag den store succes. De kan nu også tilføje prismodtager til deres CV. 

Bliv låst inde og lær at samarbejde

Anna Louise Grantland, Søren Vedstesen, Martin Høeg og Kristoffer Nielsen modtog d. 8. november Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande Årets Forretningsidé 2018 ved Årets Iværksætter Event 2018.

Det hele begyndte med et studieprojekt, hvor de fire iværksættere arbejdede sammen som studiegruppe for Givskud Zoo. Her udviklede de fire BDE-studerende et nyt koncept, som tog udgangspunkt i escape room-trenden fra USA. Da Givskud Zoo ved projektets afslutning valgte ikke at arbejde videre med ideen, besluttede de fire studerende at starte deres eget koncept. Sådan blev Herning i begyndelsen af året introduceret for klassiske escape rooms i den tidligere højskolebygning. 

Siden februar er det gået stærkt for Anna Louise Grantland, Søren Vedstesen, Martin Høeg og Kristoffer Nielsen. De har netop åbnet deres tredje afdeling, Escape Zone i Esbjerg. Og selvom projektet startede ud som klassiske escape rooms, så vil der i fremtiden være et større fokus på virksomhedsarrangementer og teambuilding. 

Udover at få oplevelsen af at blive låst inde i et rum og stillet over for en række udfordrende gåder, så tilbyder Locked – Escape Room også undervisning i gruppedynamikker for at hjælpe deltagerne med at få en større forståelse for samarbejde generelt. Missionen for Locked – Escape Room er nemlig at skabe et bedre arbejdsmiljø på danske arbejdspladser igennem intens teambuilding og undervisning.  

Det var netop den forretningsidé, der blev hyldet ved Årets Iværksætter Event 2018 afholdt af Erhvervsråd Herning & Ikast-Brande. 

Læs mere om BDE-uddannelsen her.