AU Herning inviterer studerende til besøg på Fødevarepark Skjern Enge

Gør dig klar til en aften med fuld fokus på fødevarer i Ringkøbing-Skjern Kommune. Glæd dig til fødevarebanko med fede præmier, gourmet hotdogs og lokalproduceret øl fra Lille Holmgård Håndbrug. Samtidig får du indsigt i fødevareiværksætteri og job- og karrieremuligheder hos ARLA Foods Ingredients.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 7. november 2024,  kl. 17:00 - 20:30

Sted

Fødevarepark Skjern Enge | Feldsingvej 3, Borris | 6900 Skjern

Hvad kan du forvente?

Festlig fødevarebanko med fede præmier
Vi starter aftenen med en omgang fødevarebanko med Bent Graakjær som bankomester. Bent er tidligere ejer af Westergaards Hotel i Videbæk. Han har en enorm viden om lokale fødevarer og deler sjove historier om de præmier, du kan vinde. Præmierne er selvfølgelig fra de lokale fødevarevirksomheder, og der er masser af dem!

Mød iværksætterne bag Lille Holmgård Håndbryg
Hør Alan og Simon Sand Larsen fortælle om deres rejse som fødevareiværksættere. De startede i 2022 med en passion for håndbrygget øl, og de vil dele deres erfaringer med at drive et bryggeri i Fødevarepark Skjern Enge.

Indblik i karrieremuligheder hos ARLA Foods Ingredients
ARLA Foods Ingredients åbnede i 2021 et innovationscenter tæt på Videbæk. Bliv klogere på, hvordan ARLA arbejder med rekruttering og karriereudvikling, både for faglærte og højtuddannede.

Tilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune
Bosætningskoordinator Dorthe Frydendahl og erhvervskonsulent Susanne Trip Nielsen vil kort præsentere mulighederne for studerende og tilflyttere i kommunen, herunder MatchMaking for studerende, Flytmodvest.dk og Tilflytterjobordningen.

Hjælp til iværksætteri
Iværksætterkonsulent Morten Lauridsen fra Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd fortæller, hvordan han kan hjælpe dig i gang som iværksætter. Morten er til stede under hele arrangementet, så du har mulighed for at få en uformel snak om dine idéer.

Forplejning
Nyd gourmet hotdogs fra Bent Gråkjærs køkken og drikkevarer fra Lille Holmgård Håndbryg.

Tilmelding
Tilmeldingsfristen er torsdag den 31. oktober 2024. Tilmelding er bindende.

Sprog
Arrangementet foregår både på engelsk og dansk.