Virksomhedsoversigt

Studentervæksthuset har til formål at fremme innovations- og iværksætterlysten blandt studerende i Herning. Gennem årene er det blevet til ganske mange succesfulde virksomheder, da Business Factory erfaringsmæssigt udklækker cirka 15 nye virksomheder om året.

En integreret del af studiet

Da de studerende kan starte deres karriere som direktør i egen virksomhed under studiet og arbejde med virksomhedens mange problemstillinger som en integreret del af undervisningen, er overlevelsesraten meget høj. Nogle virksomheder forbliver små, mens en hel del får gang i væksten.

En stor del af disse virksomheder er startet af studerende eller dimittender fra Business Development Engineer-uddannelsen. Se yderligere information på bde.dk.

Virksomheder

Nedenfor præsenteres tre kategorier af virksomheder. Virksomhederne er inddelt efter, om de er eksempler på helt nystartede virksomheder, godt-i-vej-virksomheder eller veletablerede virksomheder. Bemærk, at listerne på ingen måde er udtømmende.
 

Start here

I STARTBOKSEN

Se eksempler på virksomheder, der lige nu befinder sig i Business Factorys 'startboks', ivrige efter at se om idegrundlaget og forretningsplanen holder.

Læs mere om dem på deres hjemmesider.


SE VIRKSOMHEDERNE HER
På vej

GODT I VEJ

Her finder du nogle af de virksomheder, som Business Factory har udklækket, der er kommet 'godt i vej'.

Læs mere om dem på deres hjemmesider.


SE VIRKSOMHEDERNE HER
På vej

I MÅL

Her finder du eksempler på nogle af de virksomheder, der er 'nået i mål', så at sige. Virksomhederne er alle stiftet mellem 2003 og 2011 og er stadig up-and-running eller videreført i andet regi.

Læs mere om dem på deres hjemmesider.


SE VIRKSOMHEDERNE HER