Diplom i ledelse

Ansøgningsfrist: 1. juni

Få din videreuddannelse i Herning

Er du nuværende eller kommende leder i den private eller offentlige sektor? Så er en Diplom i ledelse måske noget for dig. Du får en teoretisk viden om ledelse på et højt fagligt niveau, samtidig med at teorien sættes i et anvendelsesorienteret perspektiv. Diplom i ledelse er målrettet nuværende og kommende ledere i såvel den private som den offentlige sektor. Det kan f.eks. være ledere, der varetager selvstændige ledelsesopgaver inden for områder som strategi, målstyring og meget mere.

Diplom i ledelse er en praksis- og anvendelsesorienteret uddannelse, der skaber kobling mellem teori og praksis. Deltagerne får en teoretisk viden om ledelse på et højt fagligt niveau, samtidig med at teorien sættes i et anvendelsesorienteret perspektiv.

Kontakt

Christina Nørgaard Kuhr
Fuldmægtig

Tlf.: +4587151917
E-mail:

Samarbejde med VIA University College

Diplomuddannelsen i ledelse bliver udbudt og gennemført i et samarbejde mellem VIA University College og Institut for Forretningsudvikling og Teknologi.

Aftalen gælder hele uddannelsen – dvs. udbud og gennemførelse af obligatoriske moduler, tilvalgsmoduler samt afgangsprojekt i henhold til uddannelsens bekendtgørelse og studieordning. VIA har udbudsretten på uddannelsen.

Undervisningen er placeret på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi i Herning.

Lederudviklingssamtale til nuværende og kommende ledere

Kontakt institutsekretær Christina Nørgaard Kuhr på telefon 8715 1917 for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende lederudviklingssamtale med studielederen på Diplom i ledelse, Inger Mørch Hauge.