09.01.2019 | Priser

Forskere tildelt Best Paper pris

Videnskabelig assistent Gitte Kingo Andersen og lektor Jane Flarup har fået tildelt Best Paper Award ved WPMC/GWS 2018 Award Banquet Ceremony d. 27. november 2018 i Chang Rai, Thailand. Prisen fik de for deres artikel ”Business Model Innovation Coaching in a three-dimensional continuum”. Professor Peter Lindgren modtog prisen på vegne af de to…

17.12.2018 | Arrangement

Midt- og vestjyske fremstillingsvirksomheder får hjælp til digitalisering

I samarbejde med Teknologisk Institut og Aarhus Maskinmesterskole og med støtte fra Industriens Fond inviterer Center for Business Development (CBD), en del af Aarhus BSS i Herning, lokale fremstillingsvirksomheder med i et projekt for at styrke erhvervslivets arbejde med udvikling af nye digitale forretningsmodeller.

13.11.2018 | Kommende studerende

Ingeniør med fokus på bløde værdier

Efter halvandet år på Det Danske Filmskuespillerakademi er 24-årige Frederikke Therkelsen vendt hjem til Herning for at tage en ingeniøruddannelse. Nu opfordrer hun flere kvinder til at få øjnene op for mulighederne i de naturvidenskabelige og tekniske uddannelser i Herning.

09.11.2018 | Priser

Studerende vinder iværksætterpris ved at låse folk inde

Det, der startede som et studieprojekt for Givskud Zoo, har nu udviklet sig til en prismodtagende virksomhed med afdelinger tre steder i landet.

07.11.2018 | Ceremoni / åbning

Succesfulde iværksættere hyldet på Aarhus Universitet

Med Guldæg 2018-vinderne fra Emplate og InnoFounder 2018-vinderne fra IoTeelab blandt de studerende, der d. 25. oktober blev hyldet af Aarhus Universitet, var Institut for Forretningsudvikling og Teknologi stærkt repræsenteret ved arrangementet.

Anders Frederiksen. (Foto: pure.au.dk)

09.10.2018 | Navne

Institutleder skaber vækst hos Aarhus Universitet i Herning

Lederen af Aarhus Universitets afdeling i Midt- og Vestjylland, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, vil også de næste tre år hedde Anders Frederiksen. Aarhus BSS ved Aarhus Universitet har netop forlænget den 42-årige professor Anders Frederiksens ansættelse som institutleder indtil 2022.

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet åbner to nye diplomingeniøruddannelser i Herning med studiestart allerede i august 2019. (Foto: AU_Maria Randima)
Jacob Bechmann Pedersen kommer fra den lille by Uhre ved Brande. Nu læser han til elektronikingeniør i Herning, har studiejob i Siemens Gamesa og arbejder frivilligt med at lære børn og unge at kode. (Foto: AU_Lars Kruse)

09.10.2018 | Uddannelsesnyhed

Aarhus Universitet åbner nye ingeniøruddannelser i Herning

Som en del af en større satsning åbner Aarhus Universitet to nye ingeniøruddannelser i Herning med studiestart allerede til sommer 2019.

Photo: Camilla Brodam

05.09.2018 | Arrangement

600 gymnasieelever samlet i Herning

Den sidste onsdag og torsdag i august mødtes 600 elever fra midtjyske gymnasier til Innovation Days på Aarhus BSS i Herning for at snuse til de tekniske uddannelser og ved selvsyn at se og opleve, at naturvidenskabelige uddannelser kan være farverige og kreative i stedet for tørre og kedelige, som de måske har haft ry for at være.

Viser resultater 1 til 8 ud af 204

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste