Zen Media

Virksomheden Zen Media blev stiftet i marts 2017 af Martin Klausen, Rehmi Kristensen og Mathias Riis, med en vision om at tilbyde den bedste online markedsføring til prisen og den bedste service for vores kunder.

Vores kunder består ofte af små eller mellemstore virksomheder, der ønsker at outsource dele eller alt deres online markedsføring. Det kan fx være webshops, der ønsker at vækste, b2b virksomheder der har brug for at generere flere leads eller enkeltmandsvirksomheder som massører, håndværkere, køreskoler eller frisører.

Der er en række områder vi ofte varetager for vores kunder, som er nedenstående:

Facebook Annoncering

Gennem Facebook annoncering kan man betale Facebook for at vise annoncer til meget specifikke målgrupper. Fordi Facebook har så meget data om forskellige personer og næsten alle danskere er på Facebook, er det en utrolig interessant mulighed.

Der er en række meget interessante målgrupper, som giver rigtig meget mening for mange virksomheder at målrette sig mod:

·         Retargeting fra din hjemmeside: De personer der har besøgt din hjemmeside tidligere, indenfor et bestemt dato interval.

·         Interaktion med Facebook side: De personer der har interageret med ens Facebook side for nyligt, fx liket eller kommenteret et opslag.

·         Synes godt om: Alle dem der synes godt om den Facebook side

·         E-mail liste: Du kan målrette annoncer direkte mod de personer der har skrevet sig op til dit nyhedsbrev.

·         Look-a-like målgruppe: Du kan uploade din målgruppe til Facebook, og vise annoncer til personer som Facebook mener minder om din e-mail liste.

… Og mange flere afhængig af din virksomhed.

Udover de mange målgrupper, er den anden vigtige del annoncer på Facebook annonceformatet og budskabet.

Her er der rigtig gode erfaring med at lave annoncer der optimeres efter reach og leadannoncer, som indsamler e-mail adresser. Disse har stor langsigtet værdi for din virksomhed, da de personer der skriver sig op, kan modtage målrette budskaber igen og igen.

For at få mere viden om Facebook annoncering, så brug linket og læs om det på Zen Medias hjemmeside, hvor du også kan komme i kontakt.

Google Adwords

Hvis du har en webshop, er Google Adwords det helt oplagte sted at starte. Når potentielle kunder søger efter de produkter på Google, kan du vise dine produkter både som Google shopping annonce og som tekstannonce.

Derudover har du gennem Google Adwords mulighed for at lave bannere, der vises ude på alle mulige forskellige hjemmesider med de produkter folk har kigget på, efter at de har været inde på din webshop.

Søgemaskineoptimering

En andet område af vores spidskompetencer i Zen Media, er søgemaskineoptimering. Med søgemaskineoptimering (som forkortes SEO) kan man ved at optimere ens hjemmeside og skaffe links og omtale på nettet, sørge for at ens forskellige produkter eller ydelser bliver mere relevante på Google, og derfor vises øverst i søgeresultaterne.

Dog er SEO et længerevarende arbejde, der laves over en lang periode, hvorfor at betalingen foregår som et abonnement for hver måneds arbejde.

Vi tilbyder faktisk SEO helt ned til 1500 kr. i måneden, selvom mange ikke tror det. Mindre virksomheder som konkurrerer i lokalområdet, kan nemlig komme rigtig langt med små budgetter. Det har vi oplevet med flere kunder som fx køreskoler og massører, der kan få nogle af topplaceringerne i deres lokalområde ved at optimere deres hjemmeside og få nogle få links og gode råd til deres arbejde med SEO.

Lær mere om online markedsføring

Her har du blot fået en introduktion og et par tips til forskellige områder som SEO, Facebook annoncering og Google Adwords, der alle er effektive metoder til at markedsføre sig online.

Hvis du er sulten efter at lære mere, er der en masse gode ressourcer om søgemaskineoptimering inde på Riis Media og Zen Media.

En anden god ressource indenfor online marketing er Obsidian Digital, som på deres hjemmeside har store mængder viden om de forskellige emner.

Du er forhåbentlig blevet klogere både på SEO, Facebook og Google, og mulighederne for markedsføre sig på disse kæmpe medier. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at finde kontaktoplysningerne på zenmedia.dk og skrive en besked eller ringe op.