Trading Food

Trading Food A/S - Nytænkning i en konservativ branche

Trading Food A/S er en onlinebaseret handelsvirksomhed, stiftet i 2005 og i dag ejet af Mick Hansen & Mads Dons, begge Civilingeniører i teknologibaseret forretningsudvikling med tilhørende BDE baggrund.

Trading Food konceptbeskrivelse

 

Igennem virksomhedens webshop på: www.tradingfood.dk, sælges der charcuteri og delikatessevarer til alle kantiner, storkøkner, hoteller m.fl., og henvender sig derved udelukkende til B2B markedet.

Trading Food er oprindet af et markedsbehov for nem og direkte online bestilling af disse varegrupper, hvilket er nytænkende i branchen. Produkterne der sælges er af en meget høj kvalitet, som ydermere tilbydes til en yderst konkurrencedygtig pris.

Den lavere pris er mulig, da konceptet bag Trading Food eliminerer en række fordyrende mellemled. Trading Food forventer en stor vækst, da den yderst konkurrencedygtige pris på 15-30 % under markedsprisen, forventes at være et afgørende salgsargument i en tid med økonomisk krise.

 

Trading Food i Business Factory

 

Trading Food rykkede i sommeren 2008 ind i Business Factory, og har nu til huse i Innovatorium.

Dette skridt er taget, for at styrke virksomhedens netværk og videreudviklingen af dette, via nye kundekontakter og samarbejdspartnere. Ligeledes vægtes den faglige sparring med andre iværksættere og virksomheder, som uvurderlig i en opstartfase og ved etablering Trading Food, som nystartet virksomhed. De fysiske rammer og kontorfaciliteter som stilles til rådighed, er med til at øge professionalismen udadtil såvel som internt i virksomheden. Business Factory samt Innovatorium i sin helhed, er med til at danne grundlag for nye muligheder og tiltag, som er vigtige elementer i virksomhedens udvikling. Dette oparbejdede netværk er i dag blevet en af de konkurrenceparametre som Trading Food ser som et uvurderligt middel i at nå målet i opstartsfasen.

 

Få mere at vide om Trading Food

Kig forbi hjemmesiden: www.tradingfood.dk, eller kontakt os på mail info@tradingfood.dk