Suplab

Lær alt om kosttilskud på Suplab.dk

Suplab.dk er en kosttilskuds guide, hvor du kan læse om meget nyttig information om de mest brugte kosttilskud i Danmark.

Danskerne går stadig mere op i fitness og sundhed, og derfor er virksomheden Suplab startet for at guide den danske forbruger til selv at tage de rigtige valg omkring brugen af kosttilskud, gennem de kæmpe guides der findes på hjemmesiden.

Kosttilskud som vitaminpiller og fiskeolie tages af rigtig mange danskere. Mange gør dette udelukkende fordi de har hørt fra en ekspert at det er sundt, uden selv at have undersøgt effekterne og evt. bivirkninger af tilskuddene. På trods af at vi i Danmark er utrolig godt beskyttet af lovgivningen omkring fødevarer og kosttilskud, er det fordelagtigt for alle at kende til effekten af de kosttilskud man indtager, og alt denne information er samlet på et sted på Suplab.

Et andet godt sted at finde viden omkring kosttilskud og sundhed er på Doc24, der vil være hele Danmarks sundhedsguide, hvor man altid kan finde viden omkring sygdomme, hvad der er sundt for kroppen, en guide til fiskeolie og meget andet nyttig viden.

Kosttilskud til din styrketræning

Det er ofte i forbindelse med styrketræning, at der anvendes et hav af kosttilskud. I denne sammenhæng benyttes ofte kosttilskud som kreatin, pre-workout, weight gainer og proteinpulver.

Proteinpulver er det kosttilskud der oftest snakkes omkring i forhold til ens træning. Derfor har vi også haft ekstra stor fokus på, at udvikle en ekstra detaljeret proteinpulver test, der vises det bedst proteinpulver på Suplab.dk

Alle disse produkter der bruges som kosttilskud til styrketræning, findes der også omfattende guides til på hjemmesiden. Du kan læse den populære guide til weight gainer hvor vi anbefaler produkter og har skrevet en guide hvor du kan lære alt om gainers.

Weight gainer er oftest bare blandet af proteinpulver og kulhydrater, og derfor vil du i ovenstående guides se at de har nogenlunde samme effekt samt eventuelle bivirkninger. Der er information både om proteinpulvers bivirkninger, dosering af proteinpulver, men også anbefalinger af det bedste proteinpulver på markedet, så du nemt kan vælge hvad der passer til dig, hvis du kommer frem til at det er noget for dig.

Udover alle de omfattende guides, kan du også få glæde af et træningsprogram til styrketræning fra Suplab. Her finder du et full-body styrketræningsprogrammer og et 2-split træningsprogrammer, som i øvrigt er gratis at downloade. Disse programmer er perfekte til dig, der ønsker at tabe dig og få større muskler. Det er ikke de mest komplicerede træningsprogrammer i verden, men det er bygget op omkring de bedste træningsøvelser, så du nemmere kan holde dig til planen.

Hvis du vil følge med i hvad Suplab går og laver og hvordan virksomheden udvikler sig, kan du følge Suplab på Facebook.