Forenklet adgang til studierabatter for alle studerende i Danmark

Studierabat med Studiz.dk

Formålet med Studiz er at samle og forenkle adgangen til studierabatter for alle studerende i Danmark. Ideen til Studiz opstod i forbindelse med et Bachelor projekt, hvor grundtanken var, dels at frembringe en værdiskabende cyklus som alle implicerede partnere vinder på, og dels at gøre livet som studerende sjovere.

Vinduestickers

Hold øje med denne vinduessticker fra Studiz, som viser dig de forretninger som tilbyder studerende rabat:

Det kan ofte være svært at lokalisere steder som tilbyder studierabat, da butikkernes skiltning ofte er mangelfuld eller ikke eksisterende. Dernæst sker det ofte, at man som studerende glemmer sit studiekort, da dette har sin faste plads i skoletasken. Anledning til dette skal findes i studiekortets mange anvendelsesområder på uddannelsesinstitutionerne, hvor det bl.a. anvendes til adgangskontrol, print, kantinebetaling og lånekort på biblioteket.

Smartphones

Smartphones er til gengæld blevet et redskab, som de fleste studerende ikke vil leve uden, og ALTID har på sig.

Sammensættes ovenstående og tilsætter man en smule BDE får man Studiz.dk. Studiz fungere via et website og smartphone applikation, som udover opdateret information om tilgængelige lokale studierabatter også giver den studerende mulighed for at oprette et gratis digitalt studiekort, som kan anvendes på lige fod med plastik studiekort. På denne måde slipper man for at skulle medbringe indskrivningsbekræftelse og lign. Det digitale studiekort kan vi udstede, da vi løbende verificerer de studerendes status som aktive studerende, hvilket også giver os mulighed for at tilbyde online studierabatter. På nuværende tidspunkt gælder dette bl.a. for webshops som Zalando, CDON, Smartguy, Smartgirl, Boozt og Just Eat.

Quick-deals

Den sidste del af konceptet er Quick-deals der er tænkt som et alternativ til diverse deal sites, hvor butikker og forretninger kan markedsføre specifikke tidsbegrænsede tilbud - unikt til studerede.

Studiz blev lanceret i Aarhus ved studiestart sommeren 2013. Herfra er planen at udbygge Studiz til landets øvrige studiebyer, således også studerende i København, Odense og Aalborg kan nyde godt af flere og bedre studierabatter og flere unikke studiefordele.