Stringsite

Midtjyllands største musikbutik

Underen og irritation over at guitarstrenge svinger i både pris og kvalitet selvom det er samme mærke var grunden til, at Stephan Olesen og Poul Albrechtsen startede Stringsite.com.

 

I april 2004 startede Stephan og Poul deres forretning med bare få varer i et lille kælderrum, der måtte gøre det som lager. Ret hurtigt blev onlineshoppen populær, og det gjorde det muligt for Stephan og Poul at udvide forretningen.

Alt hvad hjertet begærer…

 

I dag er de to musikelskere indehavere af både onlineshoppen Stringsite.com og butikken Sharp Music i Ikast. Succesen er så stor, at Stephan og Poul i dag er i gang med at udvide butikken med ekstra 200 m2, så der i alt bliver 400 m2. Det bliver således den største musikforretning i det centrale Midtjylland. Varesortimentet har udvidet sig i samme hast, så det i dag er muligt både at købe strenge, slagtøj, tilbehør, undervisningsdvd´er og meget andet.

 

For at følge med har de to virksomhedsejere ansat ekstra hjælp. Én på fuld tid til netshoppen, samt en reparatør, som kommer og hjælper med reparationer af instrumenter og udstyr.

Store ambitioner

 

Succesen har givet blod på tanden, og drømmen for Stephan og Poul er at blive de største i Norden indenfor deres område. De har allerede indtaget det norske marked og er så småt på vej ind i Sverige.

”Udvidelse af markedet skaber øget omsætning, og det er naturligvis også et af vores mål” svarer Stephan på spørgsmålet om tankerne for fremtiden.

www.stringsite.com