3D billeder til din hjemmeside

Stepfo er startet af to Business Development Engineer studerende, Claus Nygaard Jensen og Allan Hansen.

Claus Nygaard Jensen og Allan Hansen havde et fælles ønske om at blive iværksættere, samt et ønske om at ændre den måde man fremviser emner på internettet på til en mere informerende måde, der skaber et bedre beslutningsgrundlag for køb.

 

Derfor er der først brugt et halvt år på at lave en større markedsundersøgelse, for at finde ud af, om der er et behov for bedre fremvisning af emner på internettet samt, hvordan en bedre fremvisning skulle tage sig ud. Det viste sig af undersøgelsen, at der var et stort behov for bedre fremvisning af emner end almindelige 2D fotos!

Så kom muligheden for at specialisere sig som iværksætter som en del af Business Development Engineer uddannelsen, og der var enighed om, at det var nok en god ide at gøre noget ved det identificerede behov og starte en virksomhed, der arbejder med problematikken.

 

Siden er Stepfo flyttet ind i Business Factory og har her udviklet en teknologi til at lave 3D visninger på en måde, der er så lidt berørt af mennesker som muligt, for at holde prisen på de færdige 3D visninger lav.

 

Stepfo har senest udvidet med et nyindrettet studie til produktion af 3D-visninger og er klar til at tage imod emner, fotografere dem og levere 3D billeder i bedste kvalitet!

 

Forretningen

Stepfo lever af sine kunder, derfor leverer Stepfo de bedst mulige løsninger! Se Stepfo's hjemmeside på www.stepfo.dk

 

For kontakt info@stepfo.dk