Riis Media

Riis Media blev startet i september 2015 hvor jeg (Mathias Riis) holdte sabbatår. Det startede med at min kørelærer kontaktede mig, for at spørge om jeg ikke ville lave en hjemmeside til ham, nu hvor jeg gik og rodede lidt med den slags.

Efter flere måneders arbejde, blev der bygget en ny hjemmeside til Rings Køreskole fra bunden med HTML, CSS, Javascript & PHP. Efter projektet var der sket stor læring, og jeg besluttede mig for at prøve kræfter med at være selvstændig resten af mit sabbatår. Jeg havde ingen forpligtelser, ingen regninger der skulle betales – så nu var det perfekte tidspunkt.

Den oprindelige plan var at lave flere hjemmesider, bare meget hurtigere. Det var svært at finde kunder i starten, men da arbejdet med den første hjemmeside heldigvis var gjort godt, lykkedes det mig at finde nogle få mere gennem mit netværk, der havde brug for en hjemmeside. Samtidig havde jeg planer om at handle aktier, og tjene penge på det. Den plan gik dog i vasken efter nogle måneder med deltidshandel – det var simpelthen for svært og ikke tiden værd.

Hjemmesider bliver til søgemaskineoptimering

Efter et halv års tid hvor de første 5 referencer var kommet i hus med nye hjemmesider, besluttede jeg mig for at jeg også ville tilbyde SEO. Jeg vidste ikke ret meget om det, men det vidste jeg heldigvis ikke. Derfor begynde jeg nu at tilbyde søgemaskineoptimering, hvilket resulterede i et godt samarbejde med Søren Skriver, som er rigtig dygtige til SEO og som jeg lærte meget fra.

Herefter, og efter en helt masse læsning på forskellige blogs, i bøger og mange timer på Youtube, havde jeg rent faktisk fået en god forståelse for hvad SEO krævede, og var nu også blevet dygtig til det. Jeg gik i krig med at optimere min egen hjemmeside, og inden jeg vidste lå jeg nr. 5 på ”ny hjemmeside”, som hurtigt blev til nr. 2 og nr. 1. Ligeledes lykkedes det mig at lægge på side 1 både på ”SEO” og ”søgemaskineoptimering”, hvilket gav en stor bekræftelse på at jeg havde fat i det rigtige.

SEO cases

I dag har jeg hjulpet (og hjælper) en række kunder med at optimere deres websites, og tilpasse det bedre til brugerne og søgemaskiner. Nogle af de kunder jeg arbejder med er eksempelvis Akupunkturhuset Svendborg, som ejes af Dorthe og tilbyder akupunktur og massage i Svendborg. Der er mange andre udbydere af samme ydelser i Svendborg, og derfor er det ekstra vigtigt at skille sig ud. Som man kan læse på Riismedia.dk, så har jeg lavet en ny SEO venlig hjemmeside til Dorthe, som resulterede i en topplacering på ”akupunktur svendborg” og ind til videre en side 1 placering på ”massage svendborg”. Det svarer til 300% mere trafik på Google, og resultaterne kan allerede mærkes.

Derudover rådgiver jeg busrejseselskabet Hanstholm Rejser med optimeringen af deres hjemmeside søgemaskiner. Hanstholm Rejser tilbyder hovedsageligt busrejser til destinationer rundt i Europa. Deres katalog indeholder også enkelte flyrejser, skirejser, minicruises, musikrejser og mange spændende destinationer som fx Normandiet, Nordkap og Gardasøen.
Derudover arrangerer du busture til fx Dansktop prisen, hansi hinterseer, neumünster outlet eller andre arrangementer. Arbejdet for dem består meget i rådgivning og analyse, såvel som konkret optimering.

En tredje jer har hjulpet er en rabatkode hjemmesiden Coupii. Denne side samler alle de bedste rabatkoder i Danmark, fra fx Hungry, whiteaway eller myprotein, hvor opgaven er at videreformidle det bedst muligt til dem der har brug for det. Dette sker bl.a. gennem Google.

Har du brug for hjælp eller sparring omkring SEO?

Du er velkommen til at skrive en mail på mathias@riismedia.dk, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine udfordringer, spørgsmål eller ønsker. Hvis du vil læse mere omkring SEO eller se flere cases, så kig forbi hjemmesiden riismedia.dk