Onlypets.dk

Onlypets.dk - over 3000 dyreartikler klar til levering!

Alt til hund og kat og alle kæledyr

OnlyPets.dk er en nyopstartet webshop, der satser på at blive Danmarks største webforhandler af kæledyrsartikler. Vores mål er at kunne hjælpe alle slags kæledyrsejere med deres behov. Skal familien for eksempel udvides med en hund, kan du med vores produkter finde alt, hvad et hundehjerte begærer i foder, udstyr og godbidder! Med vores kvalitetsstandard, er du sikker på at gå herfra med et godt køb. 

OnlyPets ApS er selskabet bag Onlypets.dk, og er ejet af Adm. direktør Kresten Kjær Larsen og medejer og stifter Henrik Fly Sevelsted. Begge er tidligere BDE-studerende og har flere firmaer bag sig. Henrik Sevelsted solgte i 2012 firmaet, Afrika Safari, som han ejede med en anden studiekammerat. Derudover driver Henrik webshoppen Only4kids.dk, hvor han sælger legetøj til børn i alle aldre. Kresten Kjær har startet vinbutikken Menuvin.dk op, og ejer samtidigt en webshop med salg af maling - Malgodt.dk. 

Men i vores udvalg er det ikke kun nybegynderne, der kan finde hjælp på OnlyPets.dk. Med et varesortiment på over 3000 varer, har vi udstyr til den ambitiøse kæledyrsejer såvel som den urutinerede. Er du fiskeentusiast, kan du finde osmosesystemer til dit store akvarium. Er du fascineret af eksotiske fugle, så find dit tukanfoder her! Og så videre. Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at navigere rundt i vores sortiment – det eneste du skal gøre, er at ringe til os på 70 50 01 02 mellem 10 og 15 på hverdage.

Hvis du allerede nu har fået lyst til, at købe dyreartikler på Onlypets.dk, kan du her finde links til hjemmesiden.

- Hvis din hund skal have kvalitetshundefoder finder klikker du på linket hundefoder.

- Er det en ny hundeseng eller hundekurv, så klikker du blot på linket hundekurve.

- Skal du bruge noget nyt kattemad eller kattegrus? Du kan naturligvis også finde kattelemme og kradstræer i lange baner.

Med et varesortiment på over 3000 varer, kan du naturligvis også finde alt til dine fugle, reptiler, fisk eller gnavere. 

Velkommen på Onlypets.dk!

På Onlypets.dk kan du vælge mellem mere end 3000 dyreartikler, og få leveret direkte hjem til din hoveddør.