Locked Escape Room Randers

- Escape Rooms fra Locked - Nu også i Randers!

Locked åbnede sin først afdeling (Locked Herning) i februar 2018 og det første år har Locked haft mere end 10.000 glade gæster på besøg.

Locked adskiller sig fra landets andre Escape Rooms ved at have Escape Rooms som hvert består af minimum fire rum. Endvidere fokuserer vi hos Locked på helhedsoplevelsen, hvilket også er grunden til at Locked placerer sine Escape Room afdelinger i meget autentiske rammer – f.eks. i Randers hvor Locked Escape Rooms har overtaget den 200 år gamle ejendom som tidligere har huset Randers Amtsavis.     

Locked Randers

I Randers har Locked Escape Room fundet nogle helt unikke lokaler, som har den helt rette ”Locked-stemning”! Locked Randers’ lokaler er på i alt ca. 1000 m2, hvilket gør Locked Randers til et af Danmarks største Escape Rooms. Lokalerne vil på sigt blive indrettet med hele 6 Escape Rooms med forskellige temaer.

Locked Randers åbnede d. 2. August 2019 med tre Escape Rooms. Hvert Escape Room i Randers har en størrelse på 50-70 m2, hvilket også gør hvert Escape Room til nogle af Danmarks største. 

Locked Randers fokuserer i høj grad på teambuilding, og ud over sine Escape Rooms har Locked Randers også teambuilding-koncepter til større grupper mellem 20-60 personer.

Locked Randers har overtaget den stemningsfyldte bindingsværksbygning fra 1824 efter Amtsavisen flyttede i foråret 2019. Den 1000 kvadratmeter store bygning har den helt rette Locked-stemning, og har i sommeren 2019 gennemgået en indvendig renovering, som sikrer at de indvendige rammer matcher de udvendige hvad angår mystik og stemning.

Når Lockeds gæster mødes af den historiske facade og træder igennem hoveddøren, bliver de mødt af en helt unik stemning. Hele lobbyen er bragt tilbage til en 1950’er stil, og indeholder fire lounges hvor gæster har mulighed for at hygge sig både før og efter oplevelse i Lockeds Escape Rooms.

Om Escape Rooms

Escape Rooms er ideelle til teambuilding for både familier, venner og kollegaer. Helt konkret vil man som gruppe på 2-5 personer blive låst inde i et rum. Herefter er det gruppens opgave at åbne diverse hængelåse og låste døre, for derved til sidst at kunne undslippe. Oplevelse vil være fyldt med spænding, overraskelser og samarbejde.

 

Escape Rooms på et nyt niveau!

Senest har Daniel Thiesen tilsluttet sig Locked-holdet. Daniel er uddannet cant. it med specialle i gamification og spildesign. Daniel opgave har været at øge kvaliteten af Lockeds Escape Rooms, og implementere tekniske gåder. Derfor vil du hos Locked Randers opleve en blanding af både teknologiske og fysiske gåder. Sammenholdt med de autentiske rammer er resultatet blevet Danmark absolut bedste Escape Rooms.  

 

Se Locked Escape Room i Randers her: https://randers.locked.dk/