Teambuilding med Locked Event

 

- Kan en 70 timers arbejdsuge kombineres med studie?

På kun 10 måneder har fire studerende opbygget succesvirksomheden ”Locked”, som det første år formår at levere et årsregnskab med et millionoverskud. Allerede nu omfatter virksomheden 15 ansatte fordelt på 2 Escape Room afdelinger og med en tredje afdeling allerede under opbygning.

De fire studerende: Anna, Søren, Kristoffer og Martin studerer til ingeniører, men må siges at være endt i en lidt atypisk branche.

”Business Development Engineer”-uddannelsen omhandler innovation, forretningsudvikling, ledelse og iværksætteri. Her bliver de studerende uddannet i at udvikle forretningskoncepter og eksekvere disse helt fra prototype til markedsføring. Uddannelsen afviger fra mange danske bacheloruddannelser, idet de studerende har mulighed for at kombinerer studiet med praktik i egen virksomhed – og netop dette har de fire studerende på uddannelsen valgt at gøre.

”For os er det gået rigtig hurtigt, og den sparring vi har mulighed for at få igennem Århus Universitets væksthus ”Business Factory” har været næsten uvurderlig! Her har vi kunne modtage sparring fra nogle erfarende herrer, og det har været meget afgørende for hvor vi er i dag!” – Udtaler Martin Høeg, medejer

Hos AU i Herning har du nemlig som studerende mulighed for at starte virksomhed i et iværksættermiljø kaldet Business Factory. Her er det muligt for de studerende at få tildelt kontorfaciliteter og modtage sparring på deres forretning ved siden af studiet. På Business Factory er der tilkoblet konsulenter, der alle har stor erfaring fra erhvervslivet.  

Nye tiltag 2019

Startskuddet for Lockeds nyeste tiltag ”Locked Event” løber af stablen i starten af det nye år. Locked Event fokuserer på teambuilding og teamudvikling og henvender sig specifikt til virksomheder. Locked Event fokuserer på et nyt teambuilding-koncept, som tager udgangspunkt i tankerne bag Escape Rooms, blot tilpasset større grupper mellem 20-80 personer. Herudover planlægger de studerende også at åbne 2-3 nye Escape Room-afdelinger under navnet Escape Zone med deres samarbejdspartnere fra virksomheden Action World. Den første af disse vil være lokaliseret i Odense og planlægges at åbne i april. 

Læs mere om teambuilding på Locked Event - event.locked.dk.