Locked ApS

Locked (www.locked.dk) er et af få Escape Rooms i midt- og vestjylland. Locked Escape Room bestræber sig på at være Danmarks mest autentiske Escape Room. Derfor ligger Lockeds hovedfokus på at gøre hvert enkelt rum så virkelighedsnært som overhovedet muligt.

Locked Escape Rooms er udviklet til voksne og passer til grupper imellem 2-5 personer.

Familier: Locked er oplagt som aktivitet for familier med teenagebørn. I Locked kæmper hele familien på et hold om at løse en fælles opgave. Familien vil interagere direkte med hinanden og få en oplevelse, som vil blive husket længe.

Venner: Vennegrupper er ofte ikke vant til den type samarbejde på den måde, som et Escape Room kræver. Derfor vil et besøg i Locked give et nyt perspektiv på venskabet og dermed give deltagerne et endnu bedre kendskab til hinanden. I Locked kan man f.eks. opleve hvordan hvert enkelt gruppemedlem arbejder under pres.

Kollegaer: Escape Rooms er en meget relevant aktivitet for kollegaer, da de vil skulle samarbejde i nogle helt andre rammer end de er vant til. Oplevelsens sammenholdsskabende egenskaber vil bidrage til et godt arbejdsklima.