På vej til success

Den 14. april 2006 kunne Illux kalde sig for et rigtigt firma, da de overgav deres første fotografi til deres første kunde, Idé Møbler i Herning. Det har været en lang og sej proces, men nu kan de endelig se målet.

 

Anders Langer Nees, Henrik Halberg Marker, Jimmy Rhiger Jensen og Martin Poulsen fandt allerede på 1. semester ud af, at de ville arbejde sammen om at starte egen virksomhed, og efter flere ideer faldt valget på Martins ide om personlig fotokunst.

Fotokunst på din måde

 

Illux har specialiseret sig i at levere kunst foto tilpasset de enkelte kunder. Kunderne har mulighed for at vælge et billede af en af Danmarks førende fotografer og selv bestemme lærred og fotopapir.

Som noget unikt tilbyder Illux også kunderne, at printe og indramme egne billeder i gallerikvalitet.

Illux og Business Factory

 

"Den største hjælp er, at vi har et kontor. Ved at have et kontor øger det professionalismen. Man føler, at man er en virksomhed i forhold til, at skifte rundt mellem forskellige grupperum. Også det, at man kan bruge BIRC's faciliteter, øger også professionalismen både internt i gruppen og på det indtryk, personer der kommer på besøg, får. Business Factory gav os kontakt til Oluf C. Lund fra Erhvervsservice, som formidlede kontakten til adm. direktør for BoConcept Viggo Mølholm. I BF kan man også få meget sparring fra både Hans og Finn, men også fra de andre grupper" siger Anders Langer Nees fra Illux.

Få mere at vide om Illux

 

Du kan læse mere om Illux, fotokunst, kunstnerne bag fotografierne, deltage i konkurrencer og meget mere på www.illux.dk.