GoShopping

GoShopping hed oprindeligt GoCommunity, og blev stiftet i forbindelse med BDE-uddannelsens specialiseringsdel i Business Factory. Fra start med fokus på udvikling af koncepter til internettet, primært indenfor community- og portalløsninger, med opbygning af byportaler i Herning og Randers. Siden er fokus blevet rettet mod nethandel, og i dag står firmaet bag flere netbutikker og sælger i dag til flere lande i Europa.

Omdrejningspunktet er kunderne, og det vigtigste for GoShopping er i dag konstant at levere den bedste kundeservice og vejledning omkring produkterne. Dette kombineret med idéskabelse og kreativitet omkring nye koncepter, har indtil videre været den helt rigtige vej at gå.

Aktuelle koncepter:

KitchenOne.dk sælger alt til det moderne køkken. Som officiel forhandler af de førende mærker, leveres blandt andet alverdens produkter fra Kenwood og et stort udvalg af espressomaskiner. Kvaliteten er konstant i fokus, og ved udelukkende at være officiel danske forhandler af alle produkter, minimeres omkostningerne og ventetiden på service. 

RobotEksperten.dk er førende indenfor forhandling af husrobotter, blandt andet som leverandør af de populære robotstøvsugere fra Roomba. Disse robotter sælges i dag også på robotexperten.se i Sverige og på robotexpert.co.uk i England. Der sælges både til private og erhverv og siden udbredelsen i det offentlige, er kundegruppen også blevet udvidet denne vej. Firmaets vigtigste budskab i forbindelse med robotstøvsugere, er effektiviteten og ikke mindst tidsbesparelsen.

Renthjem.dk fokuserer på rengøring i hjemmet, med special indenfor støvsugere. Et udvalg fra blandt andet Dyson, som er førende indenfor poseløse støvsugere. Det store udvalg gør det lettere at vejlede kunderne, da valget af støvsuger varierer efter om man har hårde gulve, trægulve, gulvtæpper eller måske husdyr.

Fremadrettet har GoShopping valgt at fokusere på udvikling af de eksisterende butikker, samt udvidelse til nye markeder. Dette for at udnytte det produktkendskabet og idéerne som i forvejen er indført i Danmark. Senest arbejdes der på opstart af en vinbutik ved navn GoVino.dk, som skal sælge blandt andet rødvin via internettet. Dermed benyttes mange af kompetencerne fra Bussiness Factory i det daglige, hvor de mest innovative har tendens til at komme længst.