FlixFilm giver den bedste oversigt over alle nye film fra Netflix

FlixFilm - Nye film på Netflix

Flixfilm logoFlixfilm.dk er en dansk hjemmeside, der giver en oversigt over de nyeste film og serier på Netflix Danmark. Siden giver også informationer om kommende film samt nyheder omkring virksomheden Netflix. Siden er den første af sin art i Danmark.

Siden lanceringen i november 2012 har Netflix fået forrygende succes i Danmark. Mange abonnenter har allerede set alle film på Netflix og efterspørger derfor nyt indhold. På Netflix' egen hjemmeside er det dog ikke nemt at overskue, hvilke nye film og serier der bliver tilføjet og derfor kan man nu få et overblik på Flixfilm.

Flixfilm giver en nem og overskuelig oversigt over de nyeste titler på Netflix. Der tilføjes nye film og serier til tjenesten hver dag, og dermed kan man via Flixfilm holde overblikket. Flixfilm opdaterer oversigten, så snart nye titler er tilføjet på Netflix, og dermed har man mulighed for at se de nyeste film og serier på Netflix med det samme.

Endvidere kan man på Flixfilm også holde sig opdateret omkring nyheder om Netflix, om deres kommende services og eksklusive serier. Endvidere offentliggøres der også datoer for, hvornår kommende serier kan ses på tjenesten.

Sommeren 2013 udvidede Flixfilm deres services til USA og Holland, så selskabet nu er tilgængeligt i tre lande. Lanceringen på de nye markeder har været en stor succes, og Flixfilm er godt på vej til at blive den største informationsside for Netflix-medlemmer.

Se de nyeste film og serier på Netflix på Flixfilm.dk og Flixfilm.us.
Som noget nyt er Flixfilm også kommet online i Norge, og man kan derfor se de nyeste filmer og serier på netflix Norgeflixfilmer.no