Flamingo Tours - Safarirejser til afrika mm

Flamingo Tours - De bedste safari rejser til afrika

Flamingo Tours blev stiftet i 2017 af Henrik Fly Sevelsted, som selv har været studerende på BDE i 1999. Efter stor succes med Afrika-safari.dk valgte Henrik at prøve endnu et safarieventyr af, og igen har Henrik vist sig mere end kompetent indenfor rejsebranchen hvor konkurrencen ellers er stor. I Flamingo Tours, har mange års erfaring med rejsebranchen resulteret i et indgående kendskab til nogle helt unikke destinationer i Afrika, Asien samt Syd- og Nordamerika. Ibland disse destinationer er Afrika meget populært da safari i fx Kenya, Tanzania og Sydafrika byder på spændende oplevelser for både voksende og børn.

Safari Afrika

Tager man på safari og badeferie gennem Safari Tanzania,kan man opleve gnuernes berømte gentagende vandringer, mellem Tanzania og Kenya alt efter årstiderne – I Tanzania vil særligt vinterhalvåret give gode muligheder for at se gnuernes storslåede migration. Når man taler om Afrika, er det næsten umuligt at komme uden om ”The Big Five”. The Big Five er opkald eftersom disse var de farligste for storvildtjægerne at nedlægge i fordums tid. Disse fem dyr er: Næsehornet, Bøflen, Elefanten Løven & Leoparden. Foruden The Big Five, har Tanzania et helt utroligt klima og betagende landskaber af en hver art.

 

Tag på safari i Kenya

Hvis man skulle have ønske om at prøve en af de mest populære safaridestinationer, er Kenya med sikkerhed et godt valg. Der er øjeblikket gode tilbud på Safari Kenya, hvor oplevelser med vilde dyr, den berømte nationalpark Masai Mara National Reserve og besøg på Karen Blixen museet samt badeferier i kombination gør oplevelsen god for både store og små. Ligesom Tanzania kan man her opleve den store migration af gnuer mellem juni og september. Når du er på safari i Kenya, vil du blive fragtet rundt i den flotte Kenyanske natur i en sikker Land Cruiser, som har plads til 6 gæster ad gangen. Takket være et ”paraplytag” i bilen, er det endvidere muligt at stå op i bilen under safari.  

 

Safari i Sydafrika

Ligesom Tanzania og Kenya, kan safari Sydafrika byde på et væld af oplevelser. Landet som oftest kædes sammen med dets tidligere præsident Nelson Mandela, og som desuden har en af de mest rene drikkevandsforsyninger i verden, er et land fyldt med kontraster der giver rejsende mulighed for at opleve et meget varierende landskab, kultur og dyreliv. Vælger du at rejse til Sydafrika, skal du være opmærksom på at den varmeste tid i landet er under den danske vintertid og vejret her er meget omskifteligt.

Stor ros fra tidligere kunder

Kunden kommer i centrum i virksomheden, hvor de pågældende destinationer ofte besøges af medarbejderne, som derved sikrer en kvalitetsoplevelse for alle kunder. Det er ikke for ingenting at Flamingo Tours tør kalde sig ”Det bedste i verden”. Ser man på tidligere kunders anbefalinger, er der ingen tvivl om kvaliteten kunderne har oplevet. Kundernes anmeldelser på eksempelvis trustpilot eller Facebook har udelukkende været positive og det er især den høje service og rejsernes solide planlægning der kommer til udtryk, når Flamingo Tours anmeldes.

 

Stifter

Henrik Fly Sevelsted

Produkter og ydelser

Salg af safarirejser til Sydafrika, Tanzania, Kenya, Asien og Nord-/Sydamerika.

Kontaktinformation

Tlf: 70 90 91 00

E-mail: info@flamingotours.dk

Hjemmesider: www.flamingotours.dk