Elefantprint.dk

Elefantprint - storformatprintBilligt storformatprint
Elefantprint.dk leverer alt inden for storformatprint og messeudstyr i form af roll-up bannere, bilreklame, gadeskilte, beachflag, messevægge og tryk af bannere og plakater i alverdens størrelser samt meget mere.

Et samarbejde på tværs af BDE-årgange
Bag webshoppen står fire Business Development Engineer-studerende fra to årgange, der har syv år imellem sig. På den ene side står de tre iværksættere Anders Langer Nees, Henrik Halberg Marker og Jimmy Rhiger Jensen, der alle dimitterede i 2008 og i forvejen har stor succes med virksomheden Illux, som de stiftede under uddannelsen. De har slået sig sammen med Jimmys bror, Michael Rhiger Jensen, der begyndte på BDE-uddannelsen i 2010.

Ressourcer og kompetencer åbner nye veje
Idéen til Elefantprint.dk havde været længe undervejs, da Anders, Henrik og Jimmy som følge af deres erfaringer og oplevelser med Illux havde opdaget et hul i markedet for billig storformatprint på nettet. De besad allerede de fleste af de nødvendige ressourcer og kompetencer i form det absolut bedste maskineri til printning, men storformatprint-markedet lå så langt væk fra det marked, Illux befandt sig på, at det ville være mest givtigt at starte en ny virksomhed og en ny webshop.
Der var dog rigeligt at se til med Illux, og idéen blev derfor pitchet overfor Michael, der tidligere har arbejdet som hjemmesideprogrammør og webmaster, hvorefter konceptet blev fastlagt, og Elefantprint.dk så dagens lys.

Stort vækstpotentiale
Elefantprint.dk blev lanceret i starten af marts 2012, og lige siden er det kun gået fremad med salget til både store og små virksomheder, der alle ønsker at få deres budskab ud på en effektiv og simpel måde. Webshoppen er i konstant udvikling og målet er hele tiden at være åben overfor nye og innovative veje, der kan opstå i markedet. Med et stort vækstpotentiale i hele Norden, går Elefantprint.dk en spændende fremtid i møde.

www.elefantprint.dk