Dapta

Dapta Aps

Dapta Aps er en virksomhed, startet af Tobias Madsen, Vladislav Munk og Christian Dahl i 2019, som både leverer software løsninger til busbranchen og online guides.

 

Den primære aktivitet er systemet, Upkeep, som gør det muligt for busselskaber at optimere deres værkstedsprocesser, således mekanikere får mere tid til at reparere køretøjerne, og ikke spilde tid på at organisere køretøjer. Alle features kan læses på dapta.dk.

 

Øvrige sider

 

Udover at levere software løsninger, har Dapta også forskellige hjemmesider, med det formål at guide folk til at tage de rigtige beslutninger, når de foretager køb online.

 

Spilguru.dk

Vi er alle 3 kæmpe brætspil fans, og derfor har vi valgt at lave Spilguru.dk, hvor vi går i dybden og anmelder alle de brætspil, vi har spillet i tidernes løb. Vi har rangeret dem indenfor forskellige kategorier, så du kan finde det bedste brætspil. I vores brætspils guide har vi fundet de bedste selskabspil, familiespil og strategispil. Vi vurderer på kompleksitet, hvor sjovt det er og endnu flere kategorier, med en tilhørende vurdering og tanker, efter vi har spillet det.

 

Udover at rangere dem skriver vi også anmeldelser af specifikke brætspil, hvor vi fortæller vores mening om brætspillet. Vi har f.eks. en komplet guide til alle de mest populære RISK spil, så kan købe den rigtige version for dig, første gang, eller få inspiration til hvilket RISK brætspil du skal have næste gang.

 

3dprinter-test.dk

 

Vi er alle tre BDE-studerende hvor vi har stiftet bekendtskab med teknologier som at 3d printe. Vi har haft kurser i CAD-modellerings programmet, Solid Works, som vækkede vores interesse for at 3d printe. Her har 3dprinteren i Business Factory været et godt udgangspunkt, inden vi har testet nye printere. Vi har derfor nørdet 3d printere og hvilke der er de bedste i de forskellige prisklasser.

 

Når man skal vælge en 3D printer er der mange parametre som spiller ind på dit køb, da man får mere værdi for pengene ved at købe den rigtige printer. Du først og fremmest være opmærksom på hvilke emner du vil printe. Når du ved det, kan du se på hvilket filament du skal bruge, størrelsen på emnerne, præcision mm. Vi har fundet de bedste billige, middel og avancerede 3d printere.

Aktivdyr.dk

Aktivdyr.dk er en dyre hjemmeside, som guider dig ift. at finde det rigtige til dit kæledyr. Hvad end det er at finde en allergivenlig hund, eller det bedste hundebur, så har vi lavet en guide der passer, så du køber det rigtige.