CrossFitteren

CrossFitteren.dk er en webshop, der sælger CrossFit-udstyr til private og forskellige organisationer. Der er et brændende ønske om at gøre CrossFit-træning mulig for alle og enhver, lige der hvor de ønsker at træne.

CrossFit er opbygget omkring en masse forskellige workouts, hvor det er meget varierer fra gang til gang. Da træningen er så dynamisk og forskellig, bruges der også et hav af forskelligt CrossFit udstyr. Bl.a. bruges der sjippetove, CrossFit-ringe og ab-mats. Dette er bare en brøkdel af det samlede billede, da der også bruges vægtstænger, kettlebells osv.

Da CrossFit er en krævende sport på kroppen, er det også nødvendigt at pleje sin krop. Dette er både i forbindelse med forebygning af skader, men også for at forbedre teknikken indenfor en række af øvelser og løft. Til disse formål er der varer, som bruges til udstrækning og restitution. Herunder er der foam-roller, der på bedste vis kan løsne muskler godt og grundigt op og på den måde forbedre både smidighed og forebygge skader. Nogle steder er det bedre at bruge en Lacrosse bold, så det er selvfølgelig også en mulighed. Udover at løsne muskler op, så er det også nødvendigt at strække dem ud løbende, igen på grund af mobilitet/smidighed, og dertil er elastikker rigtig smarte.

Som alle ved skal der en sund motor til at drive en god og hurtig bil, og derfor er der også mulighed for at købe kosttilskud og forskellige plejeprodukter - herunder produktet crossFIXE, som CrossFitteren.dk er foreløbig eneforhandler af. Produktet er helt naturligt og plejer hænderne, hvilket er vigtigt, da CrossFit kan give nogle slemme sår og hård hud.

Der er en ambition om at få den nyligt startede webshop til at vækste og gå ind på de omkringliggende markeder. Det er passionen for CrossFit og deltagelsen i miljøet, der giver CrossFitteren.dk en konkurrencefordel.