Candela

Candela beskæftiger sig med import og salg af LED belysning. Et hovedfokus på produkter til professionelt brug, har skabt et sortiment af LED produkter af høj kvalitet. På candela-led.dk er en del af sortimentet tilgængeligt, men der laves også tilpassede løsninger til de enkelte virksomheder.

Candela henvender sig gennem webshoppen også til private, der er interesseret i LED lys af høj kvalitet. Der sælges bl.a. LED spot, LED lysbånd og LED Lenser.

LED lysbånd er et relativt nyt produkt, som giver mulighed for at skabe lys på en helt ny måde. Alle Candela’s LED lysbånd udsender et behageligt hvidt lys (som halogen), og kommer med tape på bagsiden – lige til at sætte op. LED lysbånd giver fx mulighed for at skabe stemning med lys på en helt ny måde.

LED transformere er transformere optimeret til at drive LED belysning. Candela sælger LED transformere også kendt som LED drivere med 24vDC og AC. Du skal bruge vores transformere til at drive dit LED lys, hvis du vil have længst mulig levetid på dit LED lys.

LED profiler er aluminium profiler, eller skinner som muliggør let og god implementering af lysbånd. Nogle kalder dem også lysskinner når LED bånd er integreret i dem. Candela sælger flere typer aluprofiler til LED lysbånd.Besøg Candela på candela-led.dk, eller kig forbi kontoret.Candela ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Tlf. 77341210