Berzerker Music Dictator

Internationalt fandtes der mange formidlere af indie musik, men der var ingen der henvendte sig direkte til det danske publikum. Studerende Kasper Hemmingsen startede derfor november 2010 en dansk indie musik blog med fokus på den musikalske genre; indie.

Visionen med musikbloggen Berzerker Music Dictator (BMD) er at give brugerne en anderledes og mere direkte tilgang til ny musik, gennem subjektive og kritiske kommentarer. Musikken har som udgangspunkt sit ophav i genren indie, men dette er absolut ikke en forudsætning. BMD er velbesøgt grundet sine daglige opdateringer, og har samtidig fået opbygget et særdeles aktivt forhold til sine læsere. Udover at formidle ny indie musik, er der ofte også konkurrencer og liveblogs fra de danske musikfestivaler. BMD er nu Danmarks mest besøgte indie musikblog med alternativ musik i Danmark.

Kasper Hemmingsen har flere års erfaring indenfor musikbranchen. Han har tidligere været aktiv på musikmagasiner, pladeselskaber, spillesteder og seneste musikforlag. Kasper Hemmingsen er uddannet i Music Management på Det Jyske Musikkonservatorium og er nuværende Business Development Engineer studerende på Aarhus Universitet.

Kasper Hemmingsen arbejder sideløbende med BMD på eget musikforlag Plex Publishing.

Besøg Indiemusik på http://www.indiemusik.dk