Afrika-safari.dk / Aclass

Afrika-safari.dk blev grundlagt i 2006 af Henrik Fly Sevelsted og Paul Christen Bredahl, der var BDE-studerende på den første årgang tilbage i 1999.

Vi startede med at sælge rejser til en enkelt lodge i Sydafrika, der var ejet af et dansk ægtepar. Vi havde en vision om, at gæsterne skulle sendes på deres livs bedste rejse. Det gav en masse glade kunder og stor succes for vores foretagende, hvorfor vi udvidede med rejser til Kenya og Tanzania, og to år senere gik vi med stor succes ind på de svenske (link til http://www.afrikasafari.se) og norske (link til http://www.afrikasafari.no) markeder.

Det fortsatte med at gå én vej, og det var fremad, så i 2009 fik vi brug for flere ansatte, og igen udvidede vi virksomhedens udbud af rejser, så vi nu også tilbød ture til Botswana og Zambia.

I 2010 vendte vi blikket mod Tyskland (link til http://www.aufsafari.de), hvilket har vist sig at være endnu en værdifuld satsning for os.

I maj 2012 starter vi op i Storbritannien (link til http://www.africasafari.co.uk) med online salg af safarirejser.

I løbet af det første år sendte vi 70 gæster på safari, og i hvert af de følgende år mere end fordoblede vi antallet, så vi i 2011 sendte over 3000 af sted. Det har gjort os til én af Skandinaviens førende arrangører af safarirejser.

Vi er i dag 15 ansatte hos Afrika-safari.dk, og drivkraften er stadig at give vores gæster deres livs oplevelse.

Stiftere

Henrik Fly Sevelsted og Paul Christen Bredahl.

Produkter og ydelser

Salg af safarirejser til Sydafrika, Tanzania, Kenya, Zambia, Botswana og Uganda.

Kontaktinformation

Afrika-safari.dk
Hasselager Centervej 13
8260 Viby J.
Tlf.: 89 93 43 89
E-mail: info@afrika-safari.dk
Hjemmesider
: www.afrika-safari.dk

Henrik Fly Sevelsted
E-mail: henrik@afrika-safari.dk

Paul Christen Bredahl
E-mail: paul@afrika-safari.dk