Tre gymnasier tilbyder entrepreneurship-forløb i samarbejde med AU Herning

AU Herning og tre gymnasier udbyder fra august et nyt forløb i entrepreneurship for gymnasieelever, der vil lære at starte egen virksomhed.

04.04.2014 | Winnie Axelsen

I tre år har AU Herning sammen med handelsgymnasierne i Ringkøbing og Skjern samt HTX Skjern tilbudt et leadership-forløb for udvalgte gymnasieelever, der har haft lyst og ambitioner om at følge ekstra undervisning uden for normal skoletid.

Det har været en stor succes, og der var 66 elever, som blev færdige på sidste hold.

Fra august udbyder AU Herning og de tre gymnasier derfor et nyt forløb i emnet entrepreneurship for gymnasieelever, der vil lære at starte egen virksomhed.

HHX- og HTX-eleverne får mentor-hjælp under entrepreneurship-forløbet af nogle af AU Hernings studerende fra BDE-uddannelsen.

Kommende studerende