Professor Benjamin Sovacool fra AU Herning holder foredrag på Yale University

AU Hernings professor og leder af Center for Energiteknologier (CET), Benjamin Sovacool, besøger den 17. februar Yale University i USA for at holde foredrag om hans forskning og erfaringer.

Benjamin Sovacool, professor og leder af Center for Energiteknologier (CET) på AU Herning

Benjamin Sovacool er inviteret til Yale University for at holde foredrag om "akademisk publicering" og "hindringer for energiinnovation", og derudover skal han lede en paneldebat om vedvarende energi.

- Besøget på Yale giver rigtig mange muligheder for at sætte fokus på den spændende forskning, som vi laver i Center for Energiteknologier, siger Benjamin Sovacool og fortsætter:

- Det er tydeligt, at der bliver lagt mærke til vores arbejde med energipolitik, energisikkerhed, forretningsudvikling i Herning kommune og innovation inden for kulstoffattige teknologier. Det tyder på, at amerikanske forskere og studerende ønsker at lære fra Danmark og Hernings succes på disse områder.