Potentielle studerende besøgte AU Herning til åbent hus

AU Herning har netop holdt åbent hus, hvor omkring 100 potentielle studerende kom på besøg. Formålet med arrangementet var at informere de besøgende om AU Hernings uddannelser, studieliv og ikke mindst at give muligheden for at se de fysiske rammer.

Omkring 100 potentielle studerende benyttede sig i weekenden af at komme og se AU Herning til åbent hus, hvor alle uddannelser var repræsenteret med både nuværende studerende og ansatte. Der var mulighed for at tale med studievejledere omkring adgangskrav, suppleringsfag mv., og de besøgende kunne også få en rundvisning af de studerende på Birk Campus. På rundvisningen så de besøgende bl.a. en studielejlighed samt Innovatorium, hvor der blev holdt oplæg i Business Factory af BDE-studerende omkring opstart af egen virksomhed under studiet. Derudover blev de besøgende præsenteret for forskellige sociale foreninger og arrangementer på AU Herning – såsom ICM Student Association, SAA og mange flere.  

Studievejleder Mette Bak Odder var også til stede; klar til at svare på de spørgsmål, som potentielle studerende ofte brænder inde med, når de er i gang med at træffe beslutningen om fremtidigt uddannelsesvalg. Det var også muligt at tale med International Office, der gav tips og tricks til, hvilke lande man som studerende på AU Herning har mulighed for at komme til på praktik- eller udvekslingsophold.

Arrangørerne modtog udelukkende positive tilmeldinger fra de besøgende, hvoriblandt mange af dem udtalte, at de forventer at søge ind på en af AU Hernings uddannelser til september.

For yderligere information om AU Hernings uddannelser kontakt studievejleder Mette Bak Odder på tlf. 87 15 19 09 eller metteod@hih.au.dk.