EDE-studerende deltager i Shell Eco-marathon race i Rotterdam

EDE-studerende fra AU Herning er sammen med ASE-studerende fra AU i Rotterdam, hvor de deltager i det årlige Shell Eco-marathon race som holdet ”Zenith 33”.

Under Shell Eco-marathon race i Rotterdam får deltagerne mulighed for at bruge deres viden i praksis og udfordre sig selv, idet de skal bygge og teste et ”Zenith 33”-køretøj og konkurrere mod 200 andre hold fra hele Europa.

Med deres deltagelse i konkurrencen vil AU’s ”Zenith 33”-hold forsøge at skabe yderligere begejstring for videnskab, teknologi og teknik og gøre en forskel i forhold til udviklingen af miljøvenlige teknologier.

Hvis du støtter holdet, støtter du også udbygningen af uddannelser og udviklingen af fremtidige teknologier, der kan være med til at gøre transportmuligheder mere miljøvenlige. De studerende drømmer om at gøre en forskel for samfundet, så støt dem og bliv en del af Aarhus Universitets hold!

Følg holdet på https://www.facebook.com/ausemofficial?ref=hl

Shell Eco-marathon har til formål at udfordre studerende i hele verden ved at give dem mulighed for at designe, bygge og teste helt igennem miljøvenlige køretøjer.

Arrangementet finder sted fra den 15. til 18. maj 2014 i Rotterdam.

Læs mere om arrangementet på http://www.shell.com/global/environment-society/ecomarathon/events/europe.html