AU Herning deltager i messen Uddannelse Uden Grænser

Den 29. og 30. januar 2014 deltager Aarhus Universitet, herunder AU Herning, i den årlige uddannelsesmesse Uddannelse Uden Grænser (UUG) i Herning Kongres Center.

10.01.2014 | Winnie Axelsen

Studerende på AU Herning

AU Herning vil være repræsenteret på Aarhus Universitets stand på messen Uddannelser Uden Grænser (UUG) i Herning Kongrescenter den 29. og 30. januar.

De besøgende på messen - potentielle studerende - har mulighed for at besøge stande med studievejledere fra forskellige uddannelsesinstitutioner, og der vil også være mulighed for at høre oplæg fra studerende på udvalgte uddannelser. Fra AU Herning vil en studerende holde et oplæg omkring uddannelsen Electronic Design Engineer (EDE).

Derudover er der mulighed for at tale med AU Hernings studievejleder Mette Bak Odder, der kan informere om samtlige uddannelser på AU Herning og om studielivet, ansøgning, optagelse osv.

Læs mere på www.uug.dk

Kommende studerende