Online åbent hus på uddannelserne i Herning

Overvejer du at starte på en uddannelse i Herning? Du kan stadig nå det. Vores studerende sidder klar på Zoom til at fortælle og svare på spørgsmål om deres uddannelse, og hvordan det er at læse på campus i Herning. Du kan også møde studievejledere til en snak om dine overvejelser, og hvis du har spørgsmål til adgangskrav eller lign.

Oplysninger om arrangementet

Torsdag 9. juni 2022,  kl. 16:30 - 17:30

Program:

• Kl. 16.30-16.45: Kort fælles velkomst og information om optagelse og adgangskrav.
  • Kl. 16.45-17.30: De studerende sidder klar i hvert deres Zoom-rum, som du kan skifte imellem.

Når du tilmelder dig, modtager du senere en e-mail med oplysninger om, hvordan du deltager online.

Lær mere om uddannelserne ved Aarhus Universitet i Herning:

• Diplomingeniør i forretningsudvikling, BDE
  • Diplomingeniør i global ledelse og design af produktionsnetværk, GMM
  • Erhvervsøkonomi, HA samt Economics and Business Administration
  • Diplomingeniør i elektronik* samt elektrisk energiteknologi*
  • Diplomingeniør i maskinteknik*

Du kan også tale med vejledere om adgangskursus til ingeniøruddannelserne og mulighederne for supplering, hvis du mangler fag eller niveauer.

*Udbydes af AU Engineering i Herning, Aarhus Universitet.