Mød de studerende i Herning

Overvejer du at læse i Herning? Her kan du møde nogle af vores studerende, som fortæller om deres studier, drømme og ambitioner. Hvorfor valgte de studiet? Hvor kommer de fra? Hvordan ser de på fremtiden? Og hvad vil det egentlig sige at være studerende i Herning? 
 

Visninger
Chalotte fik tilbudt job, inden hun var færdig med studiet Hør Chalotte og Rasmus fortæller om, hvorfor de valgte en diplomingeniør i global ledelse og design af produktionsnetværk, GMM, og hvilke døre uddannelsen har åbnet for dem efterfølgende.
Visninger
Tilflytter og HA-studerende Lady Panaguiton læser erhvervsøkonomi (HA). Hun var tilflytter, da hun startede på Aarhus Universitet i Herning og kendte ingen. Hurtigt fik hun dog venner gennem studiet, mens hun blev taget godt imod af universitetet. I dag føler hun sig hjemme i Herning.
Visninger
Oplev en verden af muligheder Vil du have en uddannelse, hvor du læser med studerende fra mange andre lande, og har fokus på international erhvervsøkonomi og ledelse? Så tag en BSc in Economics and Business Administration i Herning og få hele verden som din legeplads.
Visninger
Hør Emma fortælle om sit semester i USA (engelsk) GMM i Herning har et globalt perspektiv, og det giver dig mulighed for at tage et eller flere semestre i udlandet.
Visninger
Hør om studielivet i Herning... Det kræver en indsats at få en uddannelse, men der skal også være tid til sjov og socialt samvær. På campus Herning fokuserer vi på det faglige, men der er også plads til venskaber, oplevelser, hygge, og hvad studielivet ellers fører med sig.
Visninger
BSc in Economics and Business Administration På den engelsksprogede bachelor i Erhvervsøkonomi ”Economics and Business Administration (BSc)” i Herning lærer du om styring og drift af virksomheder, og du får et bredt indblik i bl.a. marketing, økonomi og ledelse. Under uddannelsen vil du opleve et tæt samarbejde med erhvervslivet gennem projektarbejde.
Visninger
Hør Jonas fortælle om semestrene på sin uddannelse Diplomingeniøruddannelsen i Forretningsudvikling, BDE handler om opstart, udvikling og forandring af virksomheder. Du arbejder med områder som innovation, forretningsudvikling, ledelse og iværksætteri.
Visninger
Rundvisning på campus Få en rundvisning af AU-studerende på campus i Herning.
Visninger
En HA i Herning lukker op for et væld af muligheder På Erhvervsøkonomi, HA, i Herning lærer du om styring og drift af virksomheder, og du får et bredt indblik i bl.a. marketing, økonomi og ledelse. Du får allerede på første semester mulighed for at arbejde tæt sammen med erhvervslivet gennem projektarbejde, og de erhvervsrettede samarbejder er ganske særlige for Erhvervsøkonomi i Herning.
Visninger
Start din egen virksomhed, mens du læser Hør Lasse fortælle om mulighederne for at starte sin egen virksomhed som en del af diplomingeniøruddannelsen i Forretningsudvikling, BDE.
Visninger
Yunis flyttede fra Hamborg til Herning Hør ham fortæller, om hvad han synes om at bo og studere i Herning, og hvordan det var at flytte til Danmark.
Visninger
Hør Maria fortælle om at arbejde med projekter Projektarbejdet er en vigtig del af uddannelsen til Diplomingeniør i Forretningsudvikling, og det er noget af det, der er med til at gøre uddannelsen helt unik.