MATCHDAY

MATCHDAY med fremtidens medarbejdere

Vil din virksomhed møde fremtidens højtuddannede medarbejdere, allerede inden de er færdige med studiet? Og har I konkrete projekter, praktikstillinger, studiejobs eller fuldtidsstillinger, hvor I mangler skarpe kandidater? Aarhus BSS holder tirsdag den 20. februar 2018 igen MATCHDAY i Herning, hvor vi bygger bro mellem studie og erhvervsliv.

På Institut for Forretningsudvikling og Teknologi under Aarhus BSS uddanner vi blandt andet diplomingeniører med speciale i forretningsudvikling samt kandidater med speciale i international marketing. Læs mere om uddannelserne i Herning her.

Bliv klogere på 15 minutter
Konceptet for MATCHDAY er, at de studerende kan booke individuelle møder af 15 minutters varighed med dig eller en anden repræsentant fra din virksomhed. Det sikrer, at I møder studerende, der er forberedte på netop jeres virkelighed. 

Praktisk info
Dato: Tirsdag den 20. februar 2018
Tid: 12:00-15:00
Sted: Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Birk Centerpark 15, 7400 Herning
Sprog: Dansk og engelsk 
Pris: Gratis
Kontakt: John Hansen, Career Consultant, john.hansen@au.dk eller 87166916

For at sikre det bedst mulige match, vil vi gerne have tilsendt relevante jobopslag eller mulige projektsamarbejder fra jer senest den 5. februar. En uge før MATCHDAY sender vi jer en oversigt over, hvilke studerende I kommer til at møde på dagen. 

Program for MATCHDAY

Kl. 12 - 15 - Mød de studerende
Individuelle møder med studerende af 15 minutters varighed. Her har I mulighed for at lære de studerende at kende og se, om der er et personligt og fagligt match.

Tilmeld din virksomhed 

Tilmelding senest 1. februar 2018