Nyheder

De studerende fra AU Herning får her en grundig præsentation af Morsø Kommune og bliver introduceret for Videnhotel Mors samt nogle iværksætttervirksomheder.
På rundvisning i produktionen hos virksomheden Bila.
De studerende følger produktionen af vinduer og døre hos KPK.
De endelige resultater i form af vinduer og døre bliver studeret.
På rundtur i produktionen hos HE-VA i Nykøbing Mors. 
I dialog med en af de ansatte hos HE-VA.

27.10.2014 | Offentligheden/ Pressen

Studerende fra AU Herning besøger virksomheder på Mors

En flok studerende fra AU Herning blev mødt med åbne arme, da de besøgte tre virksomheder på Mors og Morsø Kommune. Formålet med besøgene var at skabe bro og mulighed for videndeling mellem virksomhederne og universitetsverdenen til fordel for begge parter.

23.10.2014 | Offentligheden/ Pressen

Nyt ’Stanford Peace Innovation Lab’ åbner på AU Herning

Det anerkendte amerikanske universitet Stanford indgår et samarbejde med Aarhus Universitets institut i Herning. Sammen åbner de to universiteter et laboratorium under navnet ’Stanford Peace Innovation Lab’ på Aarhus Universitet i Herning. Det bliver et partnerskab, der giver helt unikke muligheder for samarbejde mellem Stanford og virksomheder,…

22.10.2014 | Offentligheden/ Pressen

Nytænkende samarbejde mellem fødevarebranchen og universitetsuddannelser

Fødevaremessen Food Tech byder i år på nye initiativer udviklet af Aarhus Universitets institut i Herning. Et af initiativerne er en innovativ og nytænkende konkurrence, der udfylder et behov i den vækstorienterede fødevareforskning og -udvikling i branchen.

14.10.2014 | Aarhus BSS

3-årig EQUIS akkreditering til business aktiviteterne på BSS

School of Business and Social Sciences (BSS) har netop modtaget officiel bekræftelse på, at fakultetet har fået en 3-årig EQUIS-akkreditering fra EFMD for de aktiviteter, der ligger i Institut for Marketing og Organisation, Institut for Erhvervskommunikation og Institut for Økonomi.

På billedet ses uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen sammen med AU Hernings institutleder Jacob Kjær Eskildsen.
Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen ankommer til AU Herning og bliver mødt af institutleder Jacob Kjær Eskildsen og formand for Eksternt Råd Helge Sander.
Sofie Carsten Nielsen holdt åbningstalen til konferencen og derefter stillede et panel spørgsmål til ministeren.
Alle oplægsholdere var på podiet for at svare på spørgsmål fra salen.
Bent Hansen, regionrådsformand i Region Midtjylland, holdt tale med regionens perspektiv på udviklingen af Midt- og Vestjylland og AU Herning.

07.10.2014 | Konference

Uddannelses- og forskningsminister: ”I har det helt særlige DNA”

Der blev uddelt mange roser og gode råd til Aarhus Universitets institut i Herning, da erhvervskonference satte fokus på udviklingen af det midt- og vestjyske område og herunder AU Herning.

22.09.2014 | Offentligheden/ Pressen

Nyt studieår i fuldt gang på AU Herning

Opgørelsen over det endelige optag af nye studerende er netop gjort op, og AU Herning oplever i år den største fremgang på BDE-uddannelsen og den engelsksprogede HA. Generelt er optaget af nye fuldtidsstuderende sammenlagt nogenlunde tilsvarende sidste års optag.

19.09.2014 | Offentligheden/ Pressen

Hvordan styrker vi det midt- og vestjyske område?

Læserbrev af Helge Sander, formand for Eksternt Råd på AU Herning

Viser resultater 73 til 80 ud af 196

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste