Nyheder

10.09.2014 | Offentligheden/ Pressen

Innovativ tilgang til skolereform i Ikast-Brande Kommune

Tilgangen til den nye skolereform kan være positiv, hvis de involverede medarbejdere er rustet med brugbare metoder til at leve med – og reducere – usikkerheder. Det viser resultaterne af en innovationsproces i Ikast-Brande Kommune, som en forsker fra Aarhus Universitet har været involveret i.

Gruppe af cand.polyt.-studerende på rundvisning ved Velux.
Studerende bliver introduceret til Velux' testfaciliteter.
Rundvisning af gruppe af studerende ved Hydra Grene.

09.09.2014 | Offentligheden/ Pressen

Studerende fra AU Herning besøger virksomheder i Midt- og Vestjylland

Som et nyt initiativ på AU Herning har instituttet i forbindelse med studiestarten valgt at arrangere en række virksomhedsbesøg for de studerende i Skjern, Holstebro, Struer og Lemvig. Formålet er at etablere en bro mellem studerende og erhvervsliv til gensidig fordel for begge parter.

På billederne ses Navitas' karakteristiske byggeri indvendigt og udvendigt (Foto: Lars Kruse).
Den sekskantede bygning er placeret på havneområdet omgivet af vand og forbundet med små broer (Foto: Lars Kruse).

08.09.2014 | Offentligheden/ Pressen

AU Hernings forretningsingeniører er flyttet ind i Navitas

Den 38.700 m2 store Navitas-bygning på havnen i Aarhus er netop blevet indviet og hjemsted for AU Hernings specialisering til forretningsingeniør. Før lå uddannelsen i Ingeniørhøjskolens gamle bygninger i Aarhus.

05.09.2014 | Konference

Uddannelses- og forskningsministeren besøger AU Herning

I forbindelse med konferencen ”Hvordan styrker AU Herning det midt- og vestjyske område?” kommer uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen og holder åbningstale på Aarhus Universitets institut i Midt- og Vestjylland.

01.09.2014 | Offentligheden/ Pressen

Amerikansk topjurist skal bidrage til Arktis-forskningen på AU

Professor, dr. jur. og tidligere amerikansk diplomat i København, Edward Canuel, fra U.S. Military Academy (West Point) i New York er nyudnævnt adjungeret professor på Juridisk Institut og AU Herning. Hans fokus: socioøkonomisk og komparativ jura med fokus på Arktis. Tiltrædelsesforelæsning 24. oktober.

27.08.2014 | Konference

International konference sætter fokus på personaleøkonomi

I disse dage er AU Herning vært ved den internationale konference ”Global Aspects of Personnel Economics”, der sætter fokus på forskningsområdet personaleøkonomi. Professor Edward P. Lazear, tidligere Cheif Economic Advisor for præsident George W. Bush, deltager i konferencen som hovedtaler, og han var den første forsker, der begyndte at…

22.08.2014 | Studerende

Gode råd til nye studerende

Studerende på Aarhus Universitet giver i en videohilsen gode råd til alle nye studerende.

18.08.2014 | Forskningsnyhed

Innovationen i danske virksomheder halter

Mange danske virksomheder har i dag fokus på det strategiske arbejde, men det samme gælder ikke innovationsevnen. En ny undersøgelse fra Aarhus Universitets institut i Herning viser, at det generelt halter med innovationen i erhvervslivet, mens produktiviteten derimod er et indsatsområde, der er ’top of mind’ på direktionsgangene.

Viser resultater 73 til 80 ud af 254

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste