Nyheder

Vinterdimittender ved AU Herning fik overrakt deres diplomer ved en ceremoni den 30. januar 2015. Her ses GMM-dimittenderne, hvor 8 ud af 15 studerende havde fået et flot 12-tal til eksamen. Foto: BSS Kommunikation
Chief Technology Officer Rene Balle ved KK Wind Solutions A/S holdt dimissionstale. Foto: BSS Kommunikation
Årets festtaler og vinterdimittend var Julia Pauli. Hun fik ros for sit bidrag til studiemiljøet og arbejde som studievejleder. Hun blev beskrevet som målrettet, opsøgende og inddragende i forhold til arbejdet med sin metorvirksomhed, og i det hele taget arbejdede hun seriøst og dedikeret med sin GMM-uddannelse. Foto: BSS Kommunikation
Johnny Oliviera Møller (til højre) vandt prisen for bedste opgave på GMM-uddannelsen. Foto: BSS Kommunikation
Efter ceremonien var AU Herning vært ved en reception for dimittenderne og deres venner og familie.  Foto: BSS Kommunikation

02.02.2015 | Offentligheden/ Pressen

Vinterdimission: Dette er ikke afslutningen, det er bare begyndelsen

Familie, venner, undervisere og virksomhedsledere var mødt op for at fejre de 133, der har færdiggjort deres ingeniøruddannelse, HD og diplom i ledelse på AU Herning fredag den 30. januar.

Dimission og femårs-jubilæum på forretningsingeniøruddannelsen. Foto: BSS Kommunikation.
Årets festtaler var Rasmus Lund-Jensen, som fortsætter som civilingeniør-studerende i Herning på linjen Teknologisk Forretningsudvikling. Foto: BSS Kommunikation.
Studiekoordinator Jane Flarup og studieleder Jan Laursen uddelte eksamensbeviser. Foto: BSS Kommunikation.

02.02.2015 | Offentligheden/ Pressen, Uddannelsesnyhed

Fem år med forretningsingeniører

Torsdag 29. januar blev 18 nye forretningsingeniører sendt ud i verden. Samtidig fejrede man, at det er fem år siden, de første ”ingeniører med næse for business” startede på uddannelsen.

27.11.2014 | Offentligheden/ Pressen

Tillykke Midt- og Vestjylland!

Af Helge Sander, formand for Eksternt Råd på Aarhus Universitet i Herning

24.11.2014 | Offentligheden/ Pressen

Beskyt dit hus mod klimaforandringer

Nordiske forskere har udviklet et nyt brugervenligt web-værktøj, som kan hjælpe husejere med at tilpasse deres hus i forhold til det skiftende klima. Ved at indtaste data om et hus kan man øjeblikkeligt få viden og råd om, hvordan det kan beskyttes mod klimaets fremtidige forandringer.

19.11.2014 | Nyt fra ledelsen

AMBA-akkreditering til School of Business and Social Sciences

School of Business and Social Sciences har modtaget AMBA-akkrediteringen fra den anerkendte akkrediteringsinstitution, som akkrediterer MBA-uddannelser.

04.11.2014 | Offentligheden/ Pressen

Gymnasieelever får smagsprøve på ingeniørarbejdsformen

60 studerende fra Skive HTX besøger i dag AU Herning. Her skal de i forbindelse med deres fysikundervisning lære, hvordan de kan bruge teori til at løse virkelige problemstillinger.

03.11.2014 | Offentligheden/ Pressen

TV2 MIDTVEST: Stanford University til Herning

I forbindelse med åbningen af Stanford Peace Innovation Lab har TV2 MIDTVEST talt med professor Peter Lindgren fra AU Herning og medstifter Mark Nelson fra Stanford University om det nye samarbejde. Se tv-indslaget her.

25 universitetsstuderende fra hele landet var særligt udvalgte blandt mere end 150 studerende, der ansøgte om at få en af pladserne i konkurrencen "Food Tech Challenge". Her arbejder de med deres case omkring bordet og ved brug af de særlige tavler, der er lavet til arbejdet med forretningsmodellering.
Prorektor Berit Eika fra Aarhus Universitet holdt åbningstalen til "Food Tech Challenge".
Her ses en af talerne ved den internationale konference "Multi Business Model Technology Innovation in the Food Tech Industry".
Konferencen foregik den ene af de tre dage, som Food Tech-messen varede, og den tiltrak både forskere og repræsentanter fra fødevarebranchen.
Her ses en gruppe af de studerende, der deltog i konkurrencen for universitetsstuderende, mens de arbejder med deres case i deres egen lille kube midt i messen. 
De studerende kunne løbende hente inspiration eller stille spørgsmål til virksomhederne på messen i forbindelse med deres arbejde med at løse deres forskellige cases.

31.10.2014 | Offentligheden/ Pressen

AU Herning arrangør af konkurrence for studerende og international konference på Food Tech-messe

Tirsdag den 28. til torsdag den 30. oktober var AU Herning repræsenteret på Food Tech-messen i MCH Messecenter Herning med den nytænkende konkurrence ”Food Tech Challenge 2014” og den internationale konference ”Multi Business Model Technology Innovation in the Food Tech Industry”.

Viser resultater 57 til 64 ud af 255

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste