Nyheder

27.09.2012 | Miljø, klima og energi, Offentligheden/ Pressen, Forskningsnyhed

Forskere på AU Herning vil undersøge de positive samfundskonsekvenser af olieudvinding i Arktis

Forskning i det udsatte arktiske miljø samt i udvinding af råstoffer er en prioritet på den politiske dagsorden. Med udgangspunkt i disse temaer, spørger professor Michael Goodsite: Hvad er de positive samfundsmæssige konsekvenser af råstofudvinding og hvordan kan disse opnås på en bæredygtig og retfærdig måde uden, at vi risikerer at skade…

25.09.2012 | Forelæsning / foredrag, Medarbejdere, Studerende, Offentligheden/ Pressen

Studerende trækker verdenskendt klimaekspert til Herning

En ingeniørstuderende fra AU Herning har lokket den verdenskendte pioner inden for bæredygtighed og iværksætteri, Gunter Pauli, til Herning, hvor han vil fortælle om Blue Economy og en grønnere verden.

24.09.2012 | Miljø, klima og energi, Offentligheden/ Pressen, Forskningsnyhed

Samarbejde med forsikringsindustrien sikrer samfundsmæssig værdi af forskning

Når industri og forskere går sammen, skaber det en unik mulighed for at transformere kompleks data til brugervenlig rådgivning til gavn for samfundet. Et samarbejde mellem fire forsikringsselskaber og forskningscentret NORD-STAR forankret ved AU Herning er et eksempel på, hvordan forskere aktivt involverer industrien.

12.09.2012 | Forelæsning / foredrag, Studerende, Medarbejdere

Internationale spydspidser forelæser om ingeniørdesign

Professor Louis L. Bucciarelli fra Massachusetts Institute of Technology (MIT) og professor Byron Newberry fra Baylor University gæsteforelæser på AU Herning tirsdag den 18. september om designingeniørers arbejde.

09.09.2012 | Kommende studerende

Videorejsebreve fra praktikophold i USA

David Hansen, der læser til Business Development Engineer på AU Herning, er i efterårssemesteret i praktik som Social Media Intern hos virksomheden Motonation i San Diego, Californien, og David har oprettet sin egen YouTube-kanal, hvor han fortæller fra opholdet.

09.09.2012 | Offentligheden/ Pressen

Rekorder og tilbagegang i forbindelse med optaget på AU Herning

Sommerens optag på AU Herning viser fremgang på fem ud af otte uddannelser og rekordoptag på fire. Samlet set er der dog tale om et fald i antallet af fuldtidsstuderende på 3 % sammenlignet med 2011.

05.09.2012 | Forskningsnyhed

Smartere huse skal fortælle om energiforbrug via mobilen

Med den rette teknologi i mobiltelefonen og i vores el-apparater kan mobil og husholdningsprodukter ”tale” sammen og give forbrugeren besked om, hvordan energiforbruget ser ud.

04.09.2012 | Offentligheden/ Pressen

AU Herning-professor modtager fornem pris og legat

16. juli modtog professor Elsebeth K. Sorensen prisen, der skal fremme den kulturelle forbindelse mellem Island og Danmark med særlig henblik på forskning og uddannelse.

Viser resultater 1 til 8 ud af 9

1 2 Næste