Nyheder

21.11.2012 | Studerende, Medarbejdere

AU Herning og IHA er med i kampen om en plads i Shell Eco-marathon Europe 2013

Studerende og ansatte fra AU Herning og Aarhus Universitet, Ingeniørhøjskolen (IHA) er kommet gennem første evalueringsrunde til Shell Eco-marathon Europe 2013, og er således med i opløbet om de 200 pladser til at deltage i løbet, som finder sted i Holland d. 15-19. maj næste år.

Studerende og forskere på AU Herning vil ændre på forsyningsselskabernes monopol på data, så danskerne i større grad kan blive bevidste om, hvordan de kan reducere deres forbrug af el, vand og varme. Foto: Colourbox

12.11.2012 | Forskningsnyhed

Nyt projekt gør op med forsyningsselskabernes monopol og giver danskerne indblik

Med et nyt forskningsprojekt vil studerende og forskere fra AU Herning, der er en del af Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences, opdrage danskerne til at sætte energiforbruget ned.

Minister Carsten Hansen var begejstret for de mange tiltag. Han fremhævede især de lokale aktørers, kommuners, virksomheders og universitetets evne og vilje til at samarbejde om at etablere et kraftcenter i den vestlige del af Midtjylland og på AU Herning. Foto: Jacob Nymann Petersen

07.11.2012 | Arrangement

En minister kom forbi

Minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen, gæstede mandag den 5. november 2012 AU Herning. Ministeren hørte om, hvordan Aarhus Universitet - og specielt AU Herning - er med til at berige det Midt- og Vestjyske område med viden, innovation og udvikling.

AU Herning ansætter 16 nye forskere. Foto: JW Luftfoto

05.11.2012 | Navne , Medarbejdere

AU Herning opruster med 16 nye forskere

Med 16 nyansatte forskere, heraf 7 deltids og tre nye fuldtidsprofessorer, bygger AU Herning bro til stærke internationale institutioner og sikrer samtidig en tæt sammenhæng mellem forskning, undervisning og det veludviklede netværk med det midt- og vestjyske erhvervsliv.