Nyheder

VINDERNE AF 1. PRÆMIEN CHRISTIAN VANG MADSEN OG CHRISTIAN NØRR JACOBSEN (FRA DTU MEKANIK), H.K.H. KRONPRINS FREDERIK, VINDERNE AF 2. PRÆMIEN METTE THORDAHL NØRGAARD OG MADS KALLESTRUP PETERSEN (INGENIØRHØJSKOLEN I AARHUS), SAMT VINDEREN AF 3. PRÆMIEN LARS ANDERSEN (AU HERNING).

30.06.2011 | Offentligheden/ Pressen

Vestjysk studerende præmieres af kronprins Frederik i fjernvarmekonkurrence

Siger du vedvarende energi eller endnu bedre – og noget mere teknisk - ”methanol-syntese”, så har du fanget Lars Andersens interesse. Ud over at fylde meget på Lars Andersens ingeniørstudium på AU Herning, så har hans interesse for emnet netop indbragt ham en tredjeplads i Fjernvarmens Udviklingscenters idékonkurrence, og prisoverrækkelsen var…

27.06.2011 | Offentligheden/ Pressen

Vor tids troldmænd og -kvinder ud på jobmarkedet

Fredag den 24. juni var en festlig dag på AU Herning. 237 dimittender kunne nemlig fejre, at de har fuldført deres uddannelse på AU Herning. Inden de forlod universitetet, fik de lykønskninger og gode råd med på vejen fra centerleder for AU Herning Michael Evan Goodsite og fra årets dimittendtaler.

The Baltic University Programme

10.06.2011 | Offentligheden/ Pressen, Studerende, Uddannelsesnyhed

Baltic university programme centre Denmark bliver placeret på AU Herning

Professor Michael Evan Goodsite står i spidsen for AU Herning. Herudover er han blandt andet centerleder for Baltic University Programmes danske center, og det center bliver fremover en del af AU Herning.

DEKAN SVEND HYLLEBERG OG CENTERLEDER MICHAEL EVAN GOODSITE UNDERSKRIVER NORD-STAR-AFTALEN

10.06.2011 | Forskningsnyhed

Nordisk forskningscenter med fokus på klimastrategi og -politik bliver placeret på AU Herning

Den 9. juni underskrev dekan Svend Hylleberg og centerleder Michael Evan Goodsite – begge fra Aarhus Universitet, Business and Social Sciences – en kontrakt, der placerer en ny, stor nordisk forskningssatsning på klimaområdet i Herning.

Students at AU Herning

01.06.2011 | Studerende, Offentligheden/ Pressen

Mind the gap - et intensivt international program

Den 9. til 19. maj, deltog otte ICM-studerende fra andet og fjerde semester i det intensive program "Mind the Gap".

GLÆDEN ER STOR EFTER AT HAVE OPNÅET ANERKENDELSE I DEN INTERNATIONALE FORSKERVERDEN, BETTINA F. SØRENSEN (TV.) OG MERETE WILDNER (TH.)

01.06.2011 | Studerende, Offentligheden/ Pressen

Kvindelige ingeniørstuderende imponerer i den internationale forskerarena

To ingeniørstuderende har netop været i Athen på en international klimakonference for at præsentere deres projektarbejde om markedsvilkårene for Cleantech-virksomheder. Projektet skal nu danne grundlag for videre forskning på internationalt plan.

01.06.2011 | Nyt fra ledelsen

Internationalt anerkendt forsker i spidsen for AU Herning

1. juni starter professor Michael Evan Goodsite som ny centerleder på Aarhus Universitets center for forskning og videregående uddannelse i Herning. Han vil arbejde for en endnu tættere integration af forskning og uddannelse i Herning på Aarhus Universitet samt et intensiveret samarbejde med det regionale erhvervsliv. Samtidig ændrer Aarhus…